Er det en måte å utvide DeFi på?

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Ideen om å utvide, utvikle seg og endre med dette stadig voksende markedet er nesten inngrodd i bransjen. Så mange DeFi-prosjekter er ute etter å vise hva de har å se om det kan bli den neste store hiten.

Det som kommer fra disse bestrebelsene er ideen om at det er måter å endre måten folk samhandler med DeFi og relaterte tjenester på, vanligvis gjennom et fellesskap av kryptovaluta-investorer der plattformer kan få eksponering og skaffe finansiering til sine prosjekter.

Reduser systemproblemer

Et prosjekt som ønsker å transformere DeFi-interaksjon er Optimus Ventures, som tar sikte på å redusere crowdsourcing- og pengeinnsamlingsproblemer i selskapets tidlige dager. Det er ganske enkelt å starte prosjektet på plattformen etter å ha fylt ut et skjema og satt inn nødvendige detaljer i henhold til brukerens jurisdiksjonsbehov.

Plattformen støtter de tre viktigste hovedkjedene: Ethereum, Binance Smart Chain og Polygon. Derfor er det liten sjanse for at utviklere vil støte på problemer med krysstrådsinkompatibilitet.

Ettersom den lanseres på de største kjedene i DeFi-verdenen, er den en halvautomatisk tverrkjede-lanseringsrampe drevet av smarte kontrakter. Til dags dato har plattformen finansiert mer enn 10 prosjekter, til sammen $10 millioner med mer enn 200 aktive investorer. Dette er ideelt for å lette interaksjonen mellom investorer og prosjekter som lanserer plattformen sin på lanseringsrampen.

Det finnes en rekke automatiserte verktøy som prosjektutviklere kan bruke i bytte mot crowdsourcing- og innsamlingsprosesser, og mange prosjekter tilbyr få måter å formelt samle inn penger på samtidig som de gir ekstra sikkerhet for brukerinvesteringer.

Hva slags symboler driver endring?

Mange native tokens har sine egne styrings- og lagringsprotokoller. Og OPTCM, det originale symbolet til Optimus, er hovedvalutaen for prosjekter og investorer for å komme i gang med plattformen. Plattformen støtter de tre viktigste hovedkjedene: Ethereum, Binance Smart Chain og Polygon. Derfor er det liten sjanse for at utviklere vil støte på problemer med krysstrådsinkompatibilitet.

Fordeler med DeFi Expansion

Alle typer prosjekter ønsker å utvide lanseringsrampen for å skille seg fra andre plattformer i markedet. Både prosjekter og investorer kan dra nytte av fordelene ved bruk av betjeningspanelet på ulike måter som toveis screeningsystem, garantert og dynamisk tilpasning.

For bedrifter som leter etter et sted å starte sin finansieringsprosess, er det proffene Optimus Ventures kan hjelpe dem med. Investorsamfunnet er en stor fordel for alle forsøk på å skape en alt-i-ett-plattform.

Det er ikke nødvendig å rote gjennom andre plattformer på jakt etter forskjellige tilbud. Samfunnet er veldig kvalifisert og vet hva de gjør. Det er veldig enkelt å starte en finansieringsrunde for et prosjekt. Alt man trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet og vente på godkjenning fra fellesskapet og anmelderne også.

Systemet forhindrer også strategier som mange investorer frykter. Operasjonspanelet sikrer at investorer og deres investeringer er beskyttet for å forhindre at tokenet faller i verdi etter den første lanseringen.

Utbetaling av penger til investorer

For de som ønsker å investere i en rekke blokkjede-baserte prosjekter, er det måter som kan bidra til å gjøre prosessen enklere.

Mange utviklere vilder noen ganger investorer som har til hensikt å dra nytte av blokkjedeindustrien enkelt. For å redusere dette, tildeler Optimus Ventures revisorer til hvert initiativ og setter dem til en avstemning i fellesskapet også.

Ingen prosjekter drives uten samtykke fra fellesskapet, noe som sikrer sikkerheten til brukernes midler. Alle kan bli med i fellesskapet ved å eie bare 1000 OPTCM – uten problemer.

Lanseringsplattformen er støttet av en spesiell smart kontrakt som sikrer at investeringen begynner først når investorene samtykker i forsøket, og sikrer et bredt spekter av dekning fra ulovlige handlinger. Eksperter som validerer et prosjekt i de innledende stadiene er kjent for sin ekspertise og kan gi enda et lag med beskyttelse for investorene på plattformen.

Hvordan vet du det beste prosjektet?

Siden det er mange forskjellige screeningprosedyrer, har DeFi-brukere funnet ut hva som fungerer og ikke. For eksempel å søke bedre finansieringsmuligheter gjennom toveis opptjening av både prosjektmidler og investortokens, noe som åpner for åpen eksponering. En annen måte er å se om en plattform har bedre investeringskvalitet gjennom dynamisk fondsallokering slik at renovasjonsaktørene ikke kan nå en høyere fondsallokering.

Tilfeldigvis har Optimus Ventures andre funksjoner enn andre plattformer, spesielt med mange YouTubere som allerede støtter plattformen, og den fikk et godt rykte i løpet av dagene før lanseringen den 15. desember 2021.

Generelt er det viktig at den dynamiske allokeringen av midler som er innlemmet i lanseringsfeltet er fordelaktig for investorer så vel som prosjekter og dyrking av høykvalitetsinvestorer, og konverterer kundeemner til tjenester av høy kvalitet.

Målet er å skape en balanse mellom risiko for både investorer og prosjekter. Det er stor sjanse for at når et prosjekt ikke leverer, kan en betydelig del av midlene spares, og Optimus Ventures hjelper investorer med å minimere skader i slike tilfeller.

hva er neste?

Når det gjelder innsamling, vil det alltid være mulighet for endring og innovasjon. Med krysssjekker, ulike typer tilpasning og andre funksjoner kan Optimus Ventures bidra til å drive markedet fremover når det gjelder pengeinnsamling. La oss finne ut hva som er best for fremtiden for kryptoinnsamling, slik at investorer kan beskyttes uavhengig av plattform.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *