Milliard Miller sier Cryptocurrency…

Institusjonelle investorer har vært raske til å merke seg fordelene med kryptovalutaindustrien, og et økende antall store billettnavn har hoppet på bølgen i det siste etter å ha motstått dem i årevis. For den legendariske investoren Bill Miller er den største driveren bak den massive bitcoin-lommeboktildelingen regjeringens manglende evne til å forstyrre sine egne økonomier og eierskap.

Milliardæren avslørte at han investerte 50 % av hele porteføljen sin i Bitcoin og selskaper relatert til de viktigste digitale eiendelene i et nylig intervju med WealthTrack. Dette etter å ha funnet den perfekte kjøpsmuligheten under Bitcoins stupe til $30 000 i fjor. Selv om han tidligere holdt et lite beløp, var den nylige BTC-handelen et resultat av tokens fortsatte prisvekst og interessante fundamentale forhold, ifølge Miller. han la til,

“Bitcoin har gått opp 170% årlig i løpet av de siste 11 årene… Det er mange mennesker som bruker det nå, mye penger går inn i det fra risikokapitalverdenen, og mange skeptikere som prøver nå.”

Han fortsatte også med å skjelle ut Warren Buffetts kommentarer om bitcoins mangel på egenverdi, og la merke til at den er basert på tilbuds- og etterspørselsdynamikk, som malerier og andre samleobjekter. Han sa,

“Bitcoin er den eneste økonomiske enheten der tilbudet ikke påvirkes av etterspørselen.”

Tvert imot forklarte investoren at tilgangen på gull vil øke med etterspørselen etter det da dette vil være et insentiv for gruvearbeiderne til å øke produksjonen. Dessuten er Bitcoin ikke tilgjengelig for offentlige myndigheter og sikrer privat eierskap, sa investoren. Ifølge ham gjør kombinasjonen av disse faktorene eiendelen mer som en “forsikringspolise”.

Miller avslørte også sine andre Bitcoin-relaterte investeringer, inkludert gruveselskapet StrongHold Digital og business intelligence-firmaet MicroStrategy, hvis administrerende direktør Michael Saylor også tror på å kjøpe Bitcoin-dip. Faktisk har administrerende direktør økt selskapets BTC-beholdning til rundt 5,9 milliarder dollar det siste året. Mange ser på selskapets aksjer som en strukturert og tryggere eksponering mot desentraliserte eiendeler.

Investoren avslørte også planene sine for ytterligere allokering dersom hans positive utsikter holder, og sa:

“Jeg trodde 50 % ville være et godt stopp for meg, men hvis jeg kommer til $80-85K, kjøper jeg alt.”

Ray Dalio er en annen legende fra finansbransjen som nylig har endret syn på Bitcoin. Han roter nå etter kryptovaluta som et verktøy for diversifisering av porteføljer. Dalio avslørte sine private eierandeler og hevdet at det var rimelig å allokere 2% av lommeboken til Bitcoin.

Investoren la merke til at dette skyldes bitcoins likhet med gull som en begrenset ressurs og opprinnelsen til en inflasjonssikring, og understreket også behovet for diversifisering og risikovurdering. Også i et tidligere intervju hevdet han at bitcoin “har noen fordeler som en liten del av lommeboken,” og la til at det var et “gullalternativ for den yngre generasjonen.”

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *