Thailands regjering for å avklare…

Thai Revenue Administration vil øke hastigheten på skattestandardene ettersom kjøpmenn og bedrifter søker større klarhet.

Thailand følger raskt skatteplanene sine for kryptovaluta mens de forbereder seg på reguleringer for digitale aktivahandlere denne måneden i et forsøk på å gi mer klarhet om kryptorelaterte aktiviteter.

Daglig leder for Thai Revenue Division har uttalt at klare kriterier for beregning av skatter på kryptohandelsoverskudd vil bli fullført denne måneden.

Uttalelsen kommer mindre enn en uke etter at den sørøstasiatiske nasjonens regjering avslørte planer om å innføre en kapitalgevinstskatt på 15 % på kryptovalutahandlere og gruvearbeidere.

Thailands statsminister Prayut Chan-o-cha har instruert skattedepartementet om å dele ideer om saken og gi avklaringer til investorer og publikum, ifølge en artikkel publisert 11. januar i Bangkok Post.

Divisjonen har allerede hatt diskusjoner med Bank of Thailand, Securities and Exchange Commission og Thailands børs.

Den 9. januar kontaktet Thai Digital Asset Association inntektsavdelingen for å søke avklaring om kapitalgevinster og skattefradrag, ifølge lokale medier. Foreningspresident Subcrete Bonsat sa:

“De fleste kryptoinvestorer er villige til å betale skatt, men er bekymret for om dette trekket vil bryte inntektsloven.”

Bekymringen for noen handelsmenn er at restskatt eller straff kan bli brukt på fortjeneste og avtaler gjort i tidligere år.

En talskvinne for regjeringen sa at det ikke var noen hensikt å hindre innovasjon og utvikling i noen bransje, inkludert fintech, men advarte at “hvis vi skynder oss å støtte [crypto trading] Uten en helhetlig forståelse kan det oppstå en kryptovaluta-krise, lik finanskrisen.»

Den nye skatten vil bare gjelde for fortjenesten til kjøpmenn og gruvearbeidere, og ikke til thailandske digitale aktivabørser, hvorav de største tilhører kommersielle banker og milliardær forretningsmagnater. Sterke straffer kan ilegges de som ikke overholder de nye arkiveringskravene.

I slekt: Sentralbanken ber thailandske banker ikke tilby handel med kryptovaluta

Flyttingen kommer i hælene på en rekke advarsler fra den thailandske sentralbanken til kommersielle banker og selskaper om å akseptere digitale eiendeler som betalingsmåter.

I desember uttalte Bank of Thailand at den ville iverksette nye tiltak for å regulere kryptorelaterte aktiviteter til enkeltpersoner og bedrifter i det den kalte bransjens “røde linjer”.

Imidlertid er det økende regulatoriske presset på industrien i strid med kongerikets reiselivsdepartement som har som mål å tiltrekke kryptohval og nomader til landet for å hjelpe til med å gjenopplive den pandemi-rammede reiselivssektoren.

Dette innholdet ble levert av Cointelegraph.com News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *