Topp 5 Metaverse kryptovalutaer med …

Cryptocurrency Metaverse tar markedene med storm, og mange har sett betydelige kursgevinster det siste året. Med mengden Metaverse-kryptovalutaer tilgjengelig å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilke prosjekter som har reell samfunnsstøtte bak seg for å realisere sitt langsiktige potensial. Denne artikkelen ser på de fem beste Metaverse-myntene med flest innehavere, som rapportert av Etherscan og Bscscan.

Merk: Listen nedenfor er samlet etter eiere, fra laveste til høyeste.

Min nabo Alice (Alice) – 48 tusen gravid

My Neighbor Alice ble lansert i mars 2021, og er et blokkjedebasert byggespill for flere spillere som lar brukere kjøpe og eie virtuelle øyer, samle og lage gjenstander og møte nye venner. Spillet er for tiden under utvikling og er planlagt utgitt våren 2022. Brukere kan nå liste spillet på Steam.

Spillet vil inneholde et økosystem av spillere som ønsker å handle og samle NFT-er, med ALICE-tokens som brukes som den opprinnelige valutaen på plattformen. Spillere kan også dele sine ALICE-tokens for å tjene belønninger og dommerpoeng.

My Neighbor Alice er bygget på Chromia-plattformen, og drar fordel av avanserte blokkjede- og DeFi-funksjoner i spillet. Som et av de mest etterlengtede spillene på Chromia, har My Neighbor Alice en høy fellesskapsstøtte med over 48 000 abonnenter og mer enn 176 000 følgere på Twitter før spillets lansering.

I tillegg noterte Binance nylig ALICE på børsen 6. januar, så vi kan forvente at antallet ALICE-innehavere vil fortsette å vokse.

Du kan kjøpe ALICE på Binance, KuCoin, FTX, Uniswap, Crypto.com og mer.

Trillium Alien Worlds (TLM) – 89 tusen transportører

Lansert i desember 2020, Alien Worlds er et blokkjedebasert NFT-gruvespill integrert med blokkjedene WAX ​​og BSC.

Alien Worlds handler om å utvinne planeter, leie romfartøy for oppdrag og få belønninger i Trillium (TLM). Spillere kan kjøpe forskjellige gruveverktøy fra AtomicHub Market og lage unike gruvebygg for å tjene sjeldne TLM- ​​og NFT-er på forskjellige måter.

En av de beste måtene å tjene penger på med Alien Worlds er å leie et romfartøy og ta på seg oppdrag. Hver oppgave krever at brukere deler en viss mengde TLM i en periode på 1–12 uker. Avhengig av lengden på oppdraget, blir spillere belønnet med en sjelden TLM og NFT for hvert romfartøy.

Brukere kan ha opptil maksimalt 5 NFT per oppdrag, og belønningen i TLM er vanligvis 10-20 % av kostnadene for romskipet. Dette betyr at brukere kan tjene opptil 20 % på sin første investering hver 1.–12. uke. Hvis du leter etter det beste Metaverse-kryptospillet med høy ROI og passiv inntekt, anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke oppdrag hos Alien Worlds.

Du kan kjøpe TLM på Binance, KuCoin, PancakeSwap og mer.

Sandkasse (SAND) – 96 tusen holdere

Lansert i august 2020, er det ingen overraskelse at SAND er på denne listen, ettersom Sandbox er en av de mest populære Metaverse-kryptovalutaene på markedet akkurat nå. Med Snoop Dogg som annonserer Snoopverse og flere andre høyprofilerte partnerskap, har Sandbox et vanvittig potensial i år.

Sandbox er et 3D Metaverse-spill som lar brukere kjøpe land og delta i ulike spillaktiviteter for profitt. Det er en av Decentralands hovedkonkurrenter, forskjellen er at Sandbox har en full desktop-klient som gir høykvalitets grafikk og ytelse.

I tillegg legemliggjør Sandbox mange aspekter av MMO og RPG, slik at brukerne kan tilpasse og bygge karakterene sine etter deres smak. Sandbox fullførte sin første alfasesong i desember 2021, noe som ga mer interesse og hype til prosjektet.

Du kan kjøpe SAND på de fleste store børser som Binance, KuCopin, FTX, Uniswap, Gemini, Kraken, Crypto.com og mer.

Smooth Love Potion (SLP) – 140 tusen holdere

Smooth Love Potion og ERC-20 ble lansert i juli 2020, til Axie Infinity-plattformen, et av de mest populære og mest verdifulle Metaverse-kryptospillene som er tilgjengelige på markedet.

Axie Infinity er et Pokemon-inspirert univers bygget på Ethereum-blokkjeden. Spillet handler om søte skapninger kalt Axies som spillere kan oppgradere, avle og kjempe på slagmarken. Smooth Love Potion brukes til å avle økser sammen med ulike interaksjoner i økosystemet.

Deltakere kan tjene tokens gjennom ferdighetsspill med aksene sine. Spillere kan gå inn i spillet ved å kjøpe Axies gjennom markedet.

Du kan kjøpe SLP på de fleste store børser som Binance, FTX, KuCoin, Gemini og mer.

Decentraland (MANA) – 198 tusen gravide

Kryptovalutaen Metaverse ble lansert i februar 2020, som de fleste eiere eier, Decentralands MANA-mynt. Det er ingen overraskelse at MANA topper denne listen, ettersom Decentraland er det lengste løpende 3D Metaverse-prosjektet på markedet.

Decentraland har en nettleseropplevelse bygget med Unity. Brukere kan kjøpe Land og delta i ulike spillaktiviteter for å tjene penger på plattformen.

Noen av de mest populære stedene å besøke i Decentraland inkluderer WonderCraft-gruvespillet og den virtuelle gullturneringen. Spillere kan tjene mynter ved å fullføre utfordringer og aktiviteter, og deretter bytte dem mot bærbare NFT-er som de kan vise frem i Metaverse of Decentraland.

Med over 198 000 innehavere er MANA for tiden det ledende kryptovalutaselskapet i Metaverse. I tillegg leder det også Metaverse-gamblingsegmentet med ICE Poker fra Decentral Games, det mest populære kasinoet i Metaverse for øyeblikket.

Brukere kan sjekke ut Decentraland gratis, men hvis du vil kjøpe NFT-er eller investere i prosjektet, kan du kjøpe MANA på de fleste større børser som Binance, KuCoin, Coinbase og mer.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Datakilde: Etherscan, BSCscan

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg informert om de siste kryptovaluta-nyhetene!

Bildekilde: Sergey Nivens / Shutterstock.com

De 5 beste kryptovalutaene fra Metaverse med flest innehavere debuterte på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *