Bitcoin-gruvearbeidere signerer kontrakter med…

Etter en dårlig start på 2022 har verdens største kryptovaluta Bitcoin endelig vist noen grønne skudd de siste to dagene. Vel, takket være etterslepet av tunge gruvearbeidere de siste dagene.

Gruvearbeidere viste full tillit til Bitcoin på $40K-nivåer, og gjorde solide Bitcoin-kjøp i henhold til diagrammet på Glassnode. I følge nyere data har gruvearbeidere akkumulert med den raskeste hastigheten siden markedskorreksjonen i mai 2021.

Det har vært fem påfølgende dager med akkumulering da Bitcoin-gruvearbeidere har lagt til mer enn 6100 BTC til fondet sitt. I tillegg, som vi vet, la gruvegiganten Bitfarms til svimlende 1000 bitcoins under den nylige priskorreksjonen, og brakte den totale beholdningen til 4300-nivået.

Er $40K den nye bunnen for Bitcoin?

Jurrien Timmer, direktør for Global Macro i Fidelity, gir en interessant analyse. Timmer skriver at midt i Feds haukiske holdning har kryptovalutamarkedet fulgt aksjemarkedet under press nedover.

Men han legger til at Bitcoin nå har funnet en sentral støttesone på $40 000-nivåene. Timmer analyserer dette med utgangspunkt i S-kurvemodellen.Han skriver:

$30K-nivået i 2021 ga støtte basert på min etterspørselsmodell (S-kurvemodell). Det samme nivået ser ut til å ha steget til $40 000, noe som igjen gir nøkkelstøtte. Det er et bevegelig mål som generelt gir en bærebjelke for prisen.

Høflighet: Oppriktighet

Dessuten sammenligner Fidelity-sjefen også bitcoin med en annen tradisjonell verdibutikk også kjent som det gule metallet, gull. Det indikerer at bitcoin/gull-forholdet har falt til utbruddsområdet fra i fjor. Dette indikerer at Bitcoin har solgt moderat til $40 000.

Med tillatelse: Bloomberg

Så oppriktighetssjef Legg til At Bitcoin har støtte – både teknisk og grunnleggende – til $40K. Selv om Bitcoin faller til dette nivået, kan en raskere sprett fortsatt være mulig. Denne ukens Fed-inflasjon og sluttdata vil være avgjørende for å bestemme hvilken retning vi er på vei!

Neste Bitcoin-gruvedrift satset på kraftig akkumulering, her er grunnen til en sterk $40K-støtte for BTC debuterte på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *