Dyrepartier samarbeider med…

USA-baserte Animal Concerts har inngått samarbeid med Sør-Koreas blokkjedenettverk Klaytn for å bringe verdens ledende musikkunderholdningsstjerner til Metaverse.

Metaverse-festarrangøren Animal Concerts har inngått samarbeid med det sørkoreanske unicorn Kakao-nettverket Klaytn for å øke eksponeringen mot den koreanske underholdningsindustrien og legge til rette for Klaytns globale ekspansjonsplaner.

I kunngjøringen 10. januar fra Klaytn heter det at partnerskapet mellom Klaytn og Animal Concerts forventes å hjelpe Klaytn med å øke antallet NFT-er som handles på plattformen. Klaytn er en av kun tre kjeder med innfødt støtte på OpenSea, den største NFT-markedsplassen, men har det laveste handelsvolumet. Morselskapet Klaytn Kakao planlegger også en NFT- og Metaverse-plattform kalt Kakao Games.

Animal Concerts vil organisere og promotere konserter i Metaverse og planlegger å gi ut kryptovaluta, non-changeable tokens (NFT) og merchandise for toppartister. Det USA-baserte merket har inngått et forhold med Alicia Keys til Fremme/oppmuntre/forbedre/vokse/utvikle Albumet hennes KEYS.

Colin Fitzpatrick, administrerende direktør for Animal Concerts, mener NFT-er kan være en måte for musikkindustrien å øke inntektene den har tapt siden starten av Covid-19-pandemien. Artister som lider av kanselleringer av show og turneer, taper inntekter og muligheten til å få kontakt med fans i et live-miljø. Å holde konserter i det pandemifrie Metaverse kan drastisk endre måten konserter oppleves på og forhindre skuffelsen over et avlyst show, samtidig som det minimerer turné på Kos.

Fitzpatrick sa til Cointelegraph at det er naturlig å jobbe med Klaytn fordi “Klaytns hovedmål er NFTs og Metaverse.”

Han håper også å få større tilgang til det sørkoreanske musikkunderholdningsmarkedet på 6 milliarder dollar:

“Koreansk underholdning kommer til å bli en stor ting for dyrefester.”

Fitzpatrick bemerket at selv om “tekniske begrensninger forhindrer antall personer som faktisk kan delta på en konsert i Metaverse” på grunn av nåværende problemer med skalerbarhet, håper han å bygge et nettverk av virtuelle arenaer på tvers av eksisterende og nye Metaverse-plattformer for å arrangere konserter på lignende måte til omvisningen. “Det er vanskelig for de første å gå, men til slutt vil de begynne å komme til oss,” sa han.

Klatyn er en stor bedriftsstøttet blokkjede, men Fitzpatrick er ikke bekymret for bekymringer om desentralisering. Klaytn Governance Board består av stort sett 30 bedriftsenheter, inkludert Shinhan Bank, LG Electronics, Netmarble, kryptobaserte enheter Maker og Binance.

I slekt: eToro lanserer smarte lommebøker for nye investorer fra metaverset

Etter Fitzpatricks syn kan det være noe kritikk av desentralisering, men “det er mange desentraliserte blokkjeder som annonsert.”

Han føler at det også er fordeler for bedriftsenheter som deltar i blokkjedeområdet:

“Jeg tror ikke folk helt setter pris på hvordan ting vil fungere med en blokkjede støttet av en slik gigant.”