Frykt for $41 000 Bitcoin…

$41 000 Bitcoin har blitt så normalisert at folk ikke synes det er «for lavt».

Nedenfor er et direkte utdrag fra Marty’s Bent Issue #1142: “Dette er hvordan normalisering ser ut.” Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

via Amen
via Amen

For en forskjell året gjør. På dette tidspunktet i 2021 hadde bitcoin-prisen nettopp brutt gjennom en ny all-time high over $41 000 og opplevde en liten priskorreksjon før en to-måneders fortsettelse som ville se prisene klatre over $60 000. Som du kan se fra bildene ovenfor, har sentimentet om bitcoin-markedene endret seg drastisk år for år, selv om prisen på bitcoin står på omtrent samme nivå. Mange føler frykt akkurat nå mens de opplevde en følelse av jubel denne tiden i fjor.

Menneskelige følelser er fantastiske og veldig flyktige. Dette er noe din onkel Marty hele tiden anstrenger seg for å assimilere fordi – når de først er internalisert – tvinger man en til å zoome ut og se på det større bildet i stedet for å bli fanget av øyeblikkets kaos. Den kaotiske hypen som genereres av prisen på bitcoin på en gitt dag er et lærebokeksempel på noe som kan være veldig distraherende. Uansett hvilken retning prisen beveger seg når den tilfeldigvis blir isolert av overskriften. Det folk bør fokusere på er det grunnleggende og den langsiktige orienteringen.

Bitcoin er et distribuert peer-to-peer monetært system i motsetning til noe monetært system som har eksistert gjennom menneskehetens historie. Konkurrentene er mye underlegne når det gjelder oppgjørstid, åpenhet, brukervennlighet og troverdigheten til pengepolitikken. I løpet av de første tretten årene av dens eksistens, blir flere og flere individer klar over disse grunnleggende tingene og det faktum at de kaster Bitcoin inn i en annen kategori sammenlignet med andre som prøver å bringe disse brukstilfellene til markedet. Dette er grunnen til at så mye intellektuell, finansiell og etnisk kapital har strømmet inn i nettverket så langt, og hvorfor mer penger fortsetter å strømme inn fremover. Menneskeheten restrukturerer seg selv rundt sannhetsmaskinen Bitcoin. Det er her fokuset skal ligge. Det handler ikke om hvorvidt det er et godt tidspunkt å kjøpe eller selge bitcoin. Denne aktiviteten er distraherende.

Man bør se på de forskjellige skårene på fryktindeksen med bare 12 måneders mellomrom og til samme eksakte pris som en indikasjon på at det grunnleggende er solid. $41 000 Bitcoin har blitt så normalisert at folk ikke synes det er “lavt”. Hvis du hadde fortalt Marty i 2016 at folk tidlig i 2022 skulle klage på 41 000 dollar i bitcoin, ville han ha spyttet ut kaffen fordi han ikke ville tro at prisen hadde gått opp så fort. Det faktum at mange er redde for disse nivåene er et tegn på suksessen og normaliseringen av Bitcoin i samfunnet.

Zoome ut. Alt fungerer vakkert.

Dette innholdet er levert av Bitcoin Magazine: Bitcoin-nyheter, artikler, diagrammer og guider. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *