Kjøp høyt, selg høyt: Tildel…

“Som kunstner trenger vi et ekthetssertifikat for å få kontakt med kunsten. NFT-er fungerer som et autentisitetssertifikat og skaper verdi og arv,” sa Jason Harris, grunnlegger og Chief Design Officer, Jerome Baker.

Las Vegas-basert glassrørprodusent til stjernene Jerome Baker Designs vil lansere en serie bong-tilknyttede NFT-er knyttet til tilsvarende fysiske eiendeler tidlig neste måned.

NFT-er, på den Ethereum-baserte FDCTech-plattformen, skildrer hver pongs unike glassblåseprosess og kommer med flere unike fordeler. Det er satt opp i Super Bowl søndag (13. februar) og den tilsvarende fysiske bongen vil bli auksjonert bort på Superchief Gallery.

Grunnlegger og president for Jerome Baker Designs Jason Harris regnes som en av de ti beste glassblåserne i verden, ifølge SLX Smoking Products Market.

Han grunnla selskapet på begynnelsen av 1990-tallet og har bygget skreddersydde stykker for kjendiser som Snoop Dogg, George Clooney, Grateful Dead, Santana og Rita Marley.

Han fortalte Cointelegraph at han er spent på å gå inn i verden av digital kunst basert på kryptografi.

“Som kunstner trenger vi et autentisitetssertifikat for å få kontakt med kunsten. NFT-er fungerer som et autentisitetssertifikat og skaper verdi og arv.”

I følge Harris, mens andre former for kunst som skulptur kan være bronse og replika eller kopiere malerier, er glassblåsing en engangsinnsats som ikke kan replikeres.

“Du vil ha en dokumentert erfaring med å lage dette kunstverket og i denne magiske settingen. Det er som å kjøpe et par Jordans. Hvis du noen gang vil selge dem, kan det hende du trenger emballasjen i perfekt stand. NFT fungerer som en godkjenning og kunstverket fungerer som pakken.”

Et tidlig konsept bak NFT-kolleksjonen: Jerome Baker Designs

Harris sa at de fem Bong NFT-ene som vil bli lansert på Super Bowl søndag vil være i tråd med Burnt Orange-kolleksjonen hans, et sett med lys oransje klart glass.

De som eier en bong NFT vil få virkelige fordeler som glassblåsingstimer og et besøk til Las Vegas Dream Factory (hjemmet til Jerome Baker Designs).

I slekt: PayPal bekrefter angivelig planer om å utforske lanseringen av en stablecoin

Dette er ikke Jerome Baker Designs første inntog i blokkjeden og studioet har akseptert Bitcoin siden 2012. Harris tror at verdens befolkning snart vil hoppe på vognen og akseptere kryptoaktiva for betalinger. Selskapet planlegger å godta Ethereum-betalinger snart.