Låser opp 12,6 billioner dollar…

Web3 er konfigurert til å deaktivere Internett. Det har det allerede på mange måter. Det baner vei for en desentralisert maskinøkonomi på flere milliarder dollar i forkant av IoTeX. Det er, ifølge prestisjetunge ingeniører, teknologer og ledere fra Amazon, Samsung, Microsoft, Consumer Technology Association (CTA) og International Internet Consortium (IIC).

“IoTeX, interessant nok, er på et flott sted akkurat nå,” sa Amazon Global Blockchain-president Anoop Nannra i et nylig Web3-innlegg. ansikt. «Hvis du ser din vei […] Når jeg nærmer meg det du gjør, og hvordan du gjør det, tror jeg IoTeX er veldig unikt. Jeg tror det er mange muligheter der ute, og jeg tror økosystemet vil belønne seg selv og det bredere samfunnet rundt det økosystemet.”

Den kjente blokkjedeeksperten sa også at han ser en enorm “positiv side” for IoTeXs mål om å desentralisere maskinøkonomien via Web3. Det er her brukerne vil eie dataene sine, smarte enheter og verdien de genererer i stedet for bare å bli dominert og investert av store selskaper.

“Jeg tror økosystemet (IoTeX) vil belønne seg selv og det bredere samfunnet fordi økosystemene ikke er isolert,” la Nanra til. “Det er mange positive aspekter, ikke bare fra et pengeperspektiv, men også fra utviklingen av den nyeste teknologien.”

Flere krypto- og blokkjedeledere fra store bedrifter og startups har sluttet seg til IoTeX for et dybdedykk i Web3, desentralisering og fremtiden til MachineFi. Se den her.

Nettløsning

Nannra la til, “Det er mange muligheter i Web3 og MachineFi – ikke bare fra et monetært perspektiv, men også i å utvikle state-of-the-art teknologi, så jeg er veldig spent på det.”

En blokkjedeekspert forklarte de tre fasene av World Wide Web, som ble oppfunnet av den britiske informatikeren Tim Berner-Lee i 1989, mens han jobbet ved CERN, European Organization for Nuclear Research. Den ble opprettet og utviklet for å utveksle informasjon og meldinger til forskere og universiteter rundt om i verden. Den 30. april 1993 ga Berners-Lee ut kildekoden for den første universelle nettleseren og redaktøren, Web1.

“Vi flyttet fra nettsted 1 uten noen reell idé om en sterk identitet eller sikkerhet,” sa Nanra. “Vi gikk deretter videre til Web2 hvor vi begynte å tenke på identitet og vår interaksjon med det bredere produkt- og skaperfellesskapet, dokumenter, videoer og det du har. Og nå til Web3, hvor vi virkelig innkapsler verdi og skaper helt nye forretningsmodeller som var ikke mulig i Web2.”

NPR Tar er at Web1 var en uregulert, men demokratisk måte å få tilgang til informasjon over hele verden på. Web2, som startet på midten av 2000-tallet, var da Google, Amazon, Facebook og Twitter oppdaterte systemet for å lette kommunikasjon og transaksjoner, men det samlet seg etter hvert ganske mye kraft. “Web3 handler om å gjenvinne litt styrke”.

Nannra deltar i “Å låse opp trillion dollarpotensialet til tingenes internett og blokkjede” ansikt 15. desember sammen med Mitch Tsing, IIC-president for Testbed Board and Edge Computing Task Group, og IoTeX Medgründer Jing Sun.

Mitchell Kominsky, CTA Direktøren for statlige anliggender for autonome kjøretøy, transport og smarte byer deltok også på sesjonen. Han var også ved US Department of Transportation og Stanford University. Til stede var også Robert Parker, Lys Medgründer og tidligere administrerende direktør for Artificial Intelligence, Internet of Things og Engineering hos Microsoft, Samsung og Amazon.

Web Evolution (Kilde: Fabric Ventures)
Web Evolution (Kilde: Fabric Ventures)

“Spørsmål” om problemene

Du har tatt opp et interessant poeng. Hvordan Google, Samsung, Apple og Amazon prøver å løse interoperabilitet for smartenheter med Matter, som Big Tech beskriver som løsningen for å skape flere forbindelser mellom flere objekter, forenkle utvikling av smartenheter for produsenter og øke kompatibiliteten for forbrukere. Dette problemet har bremset smarthjemadopsjonen betydelig.

“Problemet adresserer alle disse forskjellige smarte enhetene, men det løser egentlig ikke problemet,” sa Parker. Problemet er de høye kostnadene ved smartenhetsdataadministrasjon og enhetsinteroperabilitet og hvordan dette er i konflikt med en rasjonell forretningsmodell. “Med Matter begynner leverandører å kunne samhandle mellom enheter, men det vil ikke være svaret.”

“Du trenger ting som IoTeX-plattformen for å skape noe der du kan jobbe i et skalerbart miljø med flere leverandører,” sa han.

Parker sa også at IoTeX vil spille en viktig rolle i å løse problemet med skalerbarhet og interoperabilitet. IoTeX skaper et nettverk helt atskilt fra Big Tech. Det vil “bli det mest relevante” og løse problemer som store teknologiselskaper ikke kan, ikke engang med Tema.

    Ramy El Zayat på Unsplash
Ramy El Zayat Ali (Kilde: Unsplash)

Et år med episke proporsjoner

“Jeg tror 2021 har vært ganske massiv når det gjelder hvordan samfunn tar form, og jeg tror neste år,” sa Michael Kominsky, “spesielt når det gjelder IoTeX-arbeid, vil det være mer innovativt i hvordan vi bygger og tjener penger på Web3 og skaper forskjellige applications CTA, som er en bransjeforening som representerer forbrukerteknologiindustrien i statene USAs fond på 422 milliarder dollar, som støtter mer enn 18 millioner jobber i USA.

“Så jeg tror vi bare begynner å skrape i overflaten,” sa han. “Jeg er spent på å se hvordan lokalsamfunn vil endre seg og investere i forskjellige områder (fra Web3),” uttalte Kominsky.

Jing Sun sa at overgangen til Web3 allerede har begynt. Finansieringen har flyttet til DeFi (Decentralized Finance), som har vokst til 200 milliarder dollar på to år. Vi har også sett overganger i spill-, samleobjekter og sosiale medier. “Den har vokst med 100 milliarder dollar i år,” la hun til.

IoTeX 2.0 Oversikt
Figur 1 IoTeX 2.0-oversikt (IoTeX-kilde)

Nyttårsforsett

“2022 vil være et kritisk år for hele IoT-maskinindustrien fordi det vil være det første året vi vil se den første gruppen med MachineFi-brukssaker,” sa Sun. Overgangen vil utvide til flere bransjer neste år.

Neste år vil være enormt viktig i automasjonssektoren ettersom IoTeX kobler den fysiske verden med Web3. “Dette vil frigjøre et enormt potensial som ikke var mulig i år selv med Web3. Vi ser nå utviklere bygge brukstilfeller, desentraliserte applikasjoner og andre nye modeller som vil frigjøre ekstraordinær verdi.”

Dr. Tsing sa at det var det i 2022 IIC – Et globalt nonprofit-partnerskap mellom industri, myndigheter og akademia – har planer om å begynne å se på MachineFi IoTeX sin visjon fordi den tror «det kan støtte oss (Internet of Things Industry Consortium) og bidra til å løse problemer.

Snakk om problemene organisasjonen hans ser i IoT-samfunnet. “Vi har mange mennesker som bidrar i den virtuelle verden og også i programvaren og fysiske domener, noe som betyr at vi nå snakker om å bruke den digitale tvillingen for å koble sammen disse enhetene,” la han til.

“Men når vi bruker den digitale tvillingen, står vi overfor mange problemer, for eksempel dataintegritet. Hvordan stoler vi på informasjonen som sendes videre? Dette kan være et showstopp for oss,” sa Zeng. “Så, hva vi ser etter er et sikkert miljø hvor vi kan stole på alle data og transaksjoner.”

Etter samtaler med medlemmer av IoTeX-teamet sa Tseng at han var “overbevist om at MachineFi” er løsningen IIC trenger, noe konsortiet vil vurdere i 2022.

Innlegget om å låse opp maskinøkonomien på 12,6 billioner dollar på Web3 dukket først opp på CryptoSlate.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoSlate. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *