Rapport: Ronin Sidechain Adressert…

Den blokkjededrevne Axie Infinity har vært en veldig populær app de siste 12 månedene, med NFT-er som overgår alle NFT-grupper i dag når det gjelder salg hele tiden. Mens Axie Infinity hadde en omsetning på 3,85 milliarder dollar gjennom tidene, publiserte Nansen-forsker Martin Lee nylig en rapport om hvordan Ronin, Axie Infinitys sidekjede, har opplevd eksplosiv vekst.

Forskeren graver dypt inn i ronin-nettverket til Axie Infinity

Axie Infinity, det Ethereum-baserte blokkjedespillet utviklet av Sky Mavis, har sett en betydelig mengde NFT-salg som overgår alle NFT-pooler som er utgitt så langt. Blant 1,44 millioner kjøpere fordelt på 12,6 millioner avtaler, hadde Axie Infinity et salg på 3,85 milliarder dollar gjennom tidene. Men selv om Axie Infinity er et Ethereum-basert spill, utnytter protokollen Ronin-sidekjeden for å redusere skaleringsproblemer. Introduksjon til Ronin fra Axie Infinity, Nansen Scholar Martin Lee Den sier at Ethereum Layer 1 (L1) er “ikke bygget for spill.”

For å håndtere høye gebyrer og skaleringsproblemer opprettet utviklingsteamet hos Axie Infinity Ronin-sidekjeden for å hjelpe til med raskere og rimelige transaksjoner. Lees forskningsrapport sammenligner Ronin med Polygon-sidekjedeprotokollen og Layer 2 (L2) Arbitrum One blokkjeden. Studien forklarer også hvordan Ronin sidekjede har sin egen opprinnelige lommebok for å håndtere sidekjedetransaksjoner. Interessant nok, når det gjelder oppskalering, rapporterer Lee at i november i fjor, “håndterte Ronin mer enn 560% av alle transaksjoner på Ethereum.”

Lees studie fremhever “Selv om det ikke finnes noen offisiell dokumentasjon på den maksimale TPS (transaksjoner per sekund) for Ronin-nettverket, er tiden ~3 sekunder (ETH gjennomsnitt ~13 sekunder).” “Utførelsen av handler på Axie Market er fullført og eiendelene sendes over nettverket i løpet av sekunder.” Forskerens rapport fremhever også en sammenligning av gassgebyrer som uttalt av studieforfatteren:

Gassavgifter på Ethereum varierer fra 50-100 gwei som gjør mikrotransaksjoner uøkonomiske. På den annen side tilbyr Ronin 100 gratis transaksjoner per lommebok per dag. I fremtiden vil det være en liten avgift når RON-tokenet er utstedt i dollar, men det vil sannsynligvis koste mindre enn en dollar.

Undersøke oppfatninger av andre utviklere som drar nytte av Ronin, konkluderer Nansen-forsker med at “It’s Still Early Days of Ronin”

Studien fordyper også en desentralisert utvekslingsplattform Axie Infinity (dex) kalt Katana. Lees rapport fremhever hvordan multi-threading-lag fungerer og det faktum at når det kommer til spillapplikasjoner spesifikt, kan ikke L1-nettverk tilpasse seg utover hovedspesialiteten deres. I rapporten understreket Lee at «mange blokkjeder, enten de liker det eller ikke, vil spesialisere seg». Han påpekte også for meg at når Ronin er moden og stabil, “kan andre spillutviklere begynne å bygge spillene sine på Ronin.” Følger rapporten min:

Til tross for lanseringen for mindre enn et år siden, har Ronin Network bevist seg som en kraftig løsning for å skalere spill. Fødselen til ronin varslet fremkomsten av Axie Infinity og Gamefi/Play-to-win-bølgen.

Lees studie konkluderte med at selv om nettverket har feil og er “mer sentralisert enn samfunnet ønsker”, har utviklerne av Sky Mavis “tatt konsekvente skritt for å desentralisere det.” Rapporten indikerer distribusjonen av RON-tokens og LP-er til Katana dex. “Det er fortsatt tidlig for Ronin, og det vil være interessant å se hvordan blokkjeden utvikler seg og vokser over tid. Vil Ronin bli den beste spillblokkkjeden? Bare tiden vil vise,” konkluderte Lees studie.

Hva synes du om Nansen-forsker Martin Lees studie av ronin-nettverket og hvordan det har utkonkurrert noen av L1-nettverkene i det siste? Fortell oss hva du synes om det i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *