Små Bitcoin-gruvearbeiderutfordringer…

Til tross for å ha en beskjeden hashkapasitet på rundt 126 TB/s, vant den heldige gruvearbeideren det kryptoekvivalente lotteriet og mottok 6,25 Bitcoin verdt rundt $266 000 USD.

En Bitcoin-gruvearbeider fra Solo CK-gruvepoolen trosset oddsen etter å ha lagt til en ny blokk på Bitcoin-blokkjeden, og mottok 6,25 BTC ($266 000) for innsatsen.

Den heldige gruvearbeideren, som kanskje bare har drevet utvinning av én eller to maskiner, løste en blokk med en beskjeden hashkapasitet på 126 TB/s. I følge 11. januar kvitring Fra en enkelt tjenestemann, Dr. Con Colivas, tilsvarer dette omtrent 0,000072 % av den totale Bitcoin (BTC) nettverks-hashen – som er 175 000 000 TH/s (175 EH/s).

Hass McCook, en bitcoin-gruveekspert og medlem av Bitcoin Mining Council (BMC), fortalte Cointelegraph at han aldri hadde hørt om noe lignende, og la til at “å si at dette er så sjeldent er en underdrivelse.”

“Vanligvis betyr det å ha 0,000072 % av hash-prosenten at en Solo CK vil vinne i gjennomsnitt 0,000072 % av blokkene, eller omtrent 1 av 1 400 000,” forklarte han.

“Alt i Bitcoin er probabilistisk, til og med oppgjør av transaksjoner. Jo flere bekreftelser du har på tx, jo mindre sannsynlighet vil det bli reversert.”

I slekt: Hvordan utvinne Bitcoin: En nybegynnerveiledning til Bitcoin-gruvedrift

Ifølge McCook kan gruvearbeideren ha brukt én maskin. “Antminer S19 er en 110TH/s-maskin, så Solo CK kunne ha gruvet med bare én overklokket rigg! Det var mest sannsynlig 5 eller 6 Antminer S9-enheter. Uansett kan det enkelt være en hjemmegruvearbeider.”

Machine hash rate refererer til antall hashs eller matematiske ligninger som kan løses per sekund. I gjennomsnitt utvinnes en ny BTC-blokk hvert tiende minutt. Dr. Con Colivas estimerte at sjansene ikke var veldig høye, med en sjanse på 1 av 10 000 for å finne en blokk per dag med dette, men la til at gruvearbeideren sannsynligvis ikke ville gjenta bragden.

“For den involverte gruvearbeideren er det en gang-i-livet-mulighet,” skrev Colivas.

“Det er vanligvis de største gruvearbeiderne som løser blokkene statistisk, men det er ingen grunn til at den minste gruvearbeideren ikke kan løse et problem.”

Legg merke til at en liten gruvearbeider i bassenget hans viklet en blokk for omtrent ett år siden.

Dette innholdet ble levert av Cointelegraph.com News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *