Topp 5 Metaverse Krypto-mynter nedenfor…

Metaverse Crypto-myntene opplevde en første eksplosjon i verdi på slutten av 2021 da Bitcoin og Ethereum steg til alle tiders høyder. Nå som markedene har stabilisert seg, bygger Metaverse kryptovaluta mer komplekse opplevelser og applikasjoner for NFT. Denne artikkelen diskuterer de fem beste Metaverse-kryptovalutaene under $10 å se i 2022, sortert etter gjeldende pris, fra laveste til høyeste.

Metahero (HERO) – $0,1

Opprinnelig lansert i juni 2021, kaller Metahero seg selv porten til Metaverse. Prosjektet bygger en ny generasjon Metaverse som gjør det mulig for brukere å skanne seg selv og andre virkelige objekter inn i den virtuelle verdenen.

Metahero har inngått samarbeid med Wold Digital World (WDW), oppfinnerne av 16k 3D-modelleringsteknologien brukt av CD Project, utviklingsteamet bak Cyberpunk 2077.

Med sin ultrahøyoppløselige fotogrammetriteknologi ønsker Metahero å bringe de neste 10 millioner brukerne til Metaverse. Brukere vil kunne lage sine egne 3D-tokens, skanne og lage 3D-NFT-er, og bruke HERO-tokens for transaksjoner i økosystemet deres.

Metahero er for tiden under utvikling og kunngjorde nylig sitt offisielle Everdome-forsalg. Everdome vil gi Metahero-teknologi et reisemål for å leve, samhandle og trives, samtidig som Metaverse-opplevelsen tas til neste nivå. Everdome vil integrere web3-opplevelsen for de som er interessert i en hyperrealistisk versjon av Metaverse.

Metahero fortjener oppmerksomhet i 2022 som design, og den generelle visjonen er en av de mest overbevisende på markedet. I tillegg betyr samarbeidet med WDW at teamet mest sannsynlig vil kunne innfri løftet.

Du kan kjøpe HERO på KuCoin, PancakeSwap og mer.

VOKS (WAXP) – $0,39

Global Asset Exchange Program ble lansert i 2017 (WAX) er en av de beste blokkjedene som for tiden er tilgjengelige for Metaverse-kryptovalutaen. I tillegg, på grunn av Proof of Stake blokkjedekonsensus, er WAX den mest miljøvennlige Metaverse blokkjeden i verden.

WAX har dusinvis av spill på sin plattform, inkludert Alien Worlds, det mest populære kryptospillet på markedet med mer enn 1,4 millioner brukere de siste 30 dagene.

WAX gjør det enkelt for brukere som ikke er kjent med de tekniske aspektene ved kryptovaluta å begynne å glede seg over blokkjedebaserte NFT-spill. WAX ​​Cloud Wallet lar brukere enkelt lage en kryptovaluta-lommebok uten behov for teknisk kunnskap eller installasjon.

WAX har WAXP-tokenet som den opprinnelige valutaen på plattformen. Som en av de mest populære blockchain-kryptovalutaene Metaverse, kan den nåværende markedsverdien til WAX på $757 millioner lett dobles eller tredobles i 2022, spesielt med tanke på prosjekter som Enjin Coin og Theta Network som er verdt milliarder av dollar.

Du kan kjøpe WAXP på Binance, KuCoin, Crypto.com, Bittrex og mer.

Decentraland (MANA) – $2,94

Decentraland ble opprinnelig lansert i februar 2020, og er for tiden den mest verdifulle Metaverse-kryptovalutaen med en markedsverdi på 5,3 milliarder dollar. I tillegg er et morsomt faktum at Decentralands MANA også er et Metaverse-token med flest innehavere, med over 198K i skrivende stund.

Som navnet antyder, har Decentraland et desentralisert Metaverse som lar spillere utforske sin enorme verden. Spillere kan besøke forskjellige opplevelser og kjøpe land for å tilpasse og tjene penger.

Decentralnad har dusinvis av flotte steder å besøke, alt fra en golfbane, en virtuell bar/klubb, kasinoer og mye mer. Spillere kan finne forskjellige aktiviteter for å tjene mynter med ekte verdi, og brukere bruker allerede plattformen som passiv inntekt.

Som en ledende Metaverse for all kryptovaluta, fortjener Decentraland oppmerksomhet i 2022 ettersom økosystemet vokser eksponentielt og raskt får gjennomslag.

Alle kan sjekke ut Decentraland gratis, koble til MetaMask-lommeboken og nyte å utforske!

Du kan kjøpe MANA på Binance, Coinbase, KuCoin og mer.

Theta Network (Theta) – $4,18

Theta blockchain er en ny generasjon video- og underholdningsblokkjeder som har et robust økosystem av NFT-er, dApps og mer. THETA er det originale symbolet på Theta-blokkjeden med en imponerende markedsverdi på 4,1 milliarder dollar ved skriving.

THETA er en populær plattform for høyt profilerte kjendiser for å gi ut NFT-ene sine, Katy Perry ga nylig ut sin digitale samling på plattformen. I tillegg har THETA sin egen strømmeplattform som gjør det mulig for brukere å tjene TFUEL-tokens.

THETA forbereder lanseringen av den nye TNT-20 TDROP som er planlagt utgitt 1. februar 2022, og gir desentralisert styring av plattformen via staking.

THETA så massive prisstigninger i 2021, og nådde et nytt all-time high i april 2021. Ettersom økosystemet fortsetter å utvikle seg, fortjener THETA oppmerksomhet i 2022, da markedet sannsynligvis vil få fart for en betydelig oppgang og topp i Q3 og Q4 av i år.

Du kan kjøpe THETA på Binance, KuCoin, Crypto.com og mer.

Sandkasse (SAND) – $4,78

Lansert i august 2020, den mest populære kryptovalutaen i Metaverse er The Sandbox, en 3D blokkjedebasert virtuell verden som gir spillere mekanikk i RPG-stil og grafikk av høy kvalitet.

Sandbox ligner på Decentraland, men siden den tilbyr en full desktop-klient, tilbyr den en oppslukende opplevelse og høyere kvalitet enn konkurrentene.

Sandboxen har også fått mye oppmerksomhet fra mainstream, spesielt fra ikoner som Snoop Dogg, som annonserte planer om å bygge Snoopverse, sin egen virtuelle lekeplass.

SAND er verdt mer enn 4,3 milliarder dollar, noe som gjør det til det nest mest verdifulle prosjektet på denne listen. SAND har også over 96 000 innehavere, noe som gjør den til en av de mest populære Metaverse-kryptovalutaene på markedet.

Ettersom SAND-økosystemet fortsetter å vokse i år, kan prosjektets verdsettelse lett nå 10 milliarder dollar. The Metaverse er fortsatt i sin spede begynnelse, og mainstream-publikummet er alltid noen år bak tidlige brukere. I tillegg er SAND et av de mest populære valgene for enhver Metaverse-lommebok, da den har en utmerket utsikt for 2022.

Du kan kjøpe SAND på Binance, KuCoin, Uniswap, Gemini, Crypto.com, Kraken og mer.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg informert om de siste kryptovaluta-nyhetene!

Bildekilde: Sandbox

Topp 5 Metaverse-kryptovalutaer under $10 å se i 2022 debuterte på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *