Bestikkelser er ute etter å komme inn i DAO 2.0…

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Fellesskapsstyring er et konsept som dateres tilbake til de tidlige dagene av kryptovaluta, da uforferdede cypherpunks samlet ressurser og delte ideer og manipulerte hverandres forslag. Med alle på vei i samme retning, men hver med sine egne talenter og teorier til bordet, var tanken at de som var mest engasjerte i prosjektet var de beste til å påvirke utviklingen.

Dette prinsippet førte til slutt til fremveksten av desentraliserte autonome organisasjoner – eller DAOer for kort. Disse åpen kildekode-organisasjonene besto av utviklere, ingeniører, programmerere og lekfellesskapsmedlemmer, og deres formål var å automatisere beslutninger uten behov for en tradisjonell styringsstruktur eller styringsgruppe.

Siden Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin beskrev DAO-er som den hellige gral av organisasjonstyper i en artikkel fra 2013, har det vært dusinvis av DAO-er distribuert på blokkjeden, og mens hver av dem har en beslutningsmekanisme i kjernen, har de totale prosjektene vært svært varierte . Dessverre led mange DAOer av lav valgdeltakelse, mens noen led skade på omdømmet av det godt omtalte hacket.

Reimagining DAO-modellen

Nå utvikles en helt ny type DAO av Bribe defi-protokollen. Kort sagt, Bribe er en DAO-verktøyplattform som koordinerer velgere til massive allianser og lar «presentatører» låne en større andel av stemmemassen for å påvirke forslag de føler sterkest for. I bytte mot å låne ut sin stemmeandel, tjener hvert fellesskapsmedlem en prosentandel av det vinnende budet, denominert i USDC stablecoin.

Bribes sinnet tillit kaller konseptet det utvinnbare verdien av velgeren (VEV); Med ett slag reduseres alternativkostnadene til velgerne, DAO-deltakelsen forbedres og brukstilfellene for stemmegivning økes. Det er DAO 2.0, og ideen har fanget oppmerksomheten til flere fremtredende DeFi-investorer.

På slutten av 2021 samlet protokollen inn 4 millioner dollar i en finansieringsrunde ledet av Spartan Group, etter å ha tiltrukket seg investeringer fra slike som Hypersphere, Fundamental Labs, Dragonfly, Rarestone Capital, IOSG, Fenbushi Capital og andre. Protokollen er inkubert av Composable Labs og Advanced Blockchain AG.

Når vi snakker om økningen, sa Condorcet, grunnlegger av Bribe: «Våre tidlige støttespillere har sluttet seg til oss for å formalisere denne grunnleggende mekanismen som DAO-er tar avgjørelser og når et beslutningsdyktig: stemmemarkeder.

“Ved å bringe denne aktiviteten til kjeden, sikrer vi at brukere av hashen også kan delta, i tillegg til å gi dataene og casestudiene som trengs for å forstå hva som foregår “under panseret” i DAO-økosystemer.”

Protokoll for eliminering av bestikkelser

Som med andre DAO-baserte prosjekter, har Bribe sin egen private navngitte originale token som administrerer styring og inntektsdeling. I dette tilfellet representerer $1 BRIBE-token en individuell stemmerettsandel i BRIBE-poolen valgt av eieren.

Det ble nylig annonsert at $BRIBE vil være tilgjengelig for kjøp via Liquidity Bootstrapping Pool-arrangementet i Copperlaunch planlagt til 12. januar, med en del av eventuelle usolgte tokens kartlagt til en likviditetspool på Uniswap eller SushiSwap etter LBP.

Av stor interesse er den kommende utgivelsen av Bribes første VEV-produkt for governance-tokens, Aave Bribe-suiten, som skal utgis senere denne måneden. Snart vil Tokemak Bribe-poolen bli lansert og flere fusjoner forventes å bli bekreftet i nær fremtid.

Hvis Bribe oppnår sitt høye mål om å stimulere til deltakelse i protokollen og hjelpe DAO-er til å operere mer effektivt, kan du forvente at samfunnet hennes vil vokse betydelig i de kommende månedene.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *