Bitcoin (BTC) Prisprediksjon: …Bitcoin Bulls står overfor en oppoverbakkeoppgave, kan oksene gjenvinne $50K-rallyet? – 12. januar 2022

Den 10. januar kom BTC/USD tilbake over støtten på $39 100 da markedet steg til et tidligere høydepunkt, men kan oksene gjenvinne $50K-rallyet? Oksene møter motstand på $44 000 high. Bitcoin-okser har en oppoverbakke oppgave å gjenoppta bullish momentum. Kjøpere må bryte gjennom de glidende gjennomsnittene eller motstanden på $48 000.

motstandsnivåer: $70 000, $75 000, $80 000
Støttenivåer: $50.000, $45.000, $40.000

BTC/USD – daglig diagram

På returen 10. januar steg Bitcoin over $43 500, men motsto i motstandsområdet $44 000. Men hvis oksene bryter over $45 000-nivået, vil bitcoin-prisen falle til det forrige området. Før prisfallet 7. januar svingte prisen på BTC mellom $45.600 og $48.000. Dette gjør det mulig å teste det psykologiske prisnivået på $50 000 på nytt. Gitt at kjøpere ikke klarer å bryte over $45 000-høyden, vil Bitcoin sannsynligvis falle til det psykologiske prisnivået på $40K.

En tredjedel av amerikanerne vil kjøpe bitcoin i 2022, sier Rick Edelman

Rick Edelman er grunnleggeren av det finansielle rådgivningsfirmaet Edelman Financial Engines. Ifølge ham er fremtiden til Bitcoin lys etter å ha kommet med noen lovende spådommer om fremtiden til den underliggende kryptovalutaen. I et intervju sa Edelman: “Vi er allerede i en fjerdedel av det antallet der 24% av amerikanerne eier bitcoin. Det vil ikke være så mye før du kommer til en tredjedel. Bitcoin blir mer og mer utbredt. Folk er høre om det overalt – det forsvinner ikke.” Etter hans syn har 2022 startet på en vanskelig måte, men regjeringer, selskaper, stiftelser og pensjonsfond investerer i bitcoin: “Det er betydelig institusjonell involvering.”

            Bitcoin (BTC) Prisprediksjon: BTC/USD stiger høyere, okser kan gjenvinne $50K Rally
BTC/USD – 2 timers diagram

Imidlertid gjør BTC-prisen et bullish trekk, men kan oksene gjenvinne $50K-rallyet? Oppsiden hindres av motstandsområdet på $44 000. Bitcoin handler i den overkjøpte sonen i markedet. Oksene må fjerne den innledende motstanden for å samle og teste det psykologiske prisnivået på $50 000 på nytt

Ønsker du å kjøpe eller handle Bitcoin (BTC) nå? Invester i eToro!

68 % av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren

Les mer:
• Hvordan kjøpe kryptovaluta
• Hvordan kjøpe Bitcoin

Denne kryptonyheten er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *