Metaxy hisser opp kryptosamfunnet…

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Metaxy, et gratisspill og Metaverse NFT, vil gjennomføre sin IDO på fire lanseringsplattformer: GameStation, KoiStarter, BinStarter og DAOLaunch 17., 18. og 19. januar 2022.

Etter et fruktbart år med eksplosiv vekst og suksess for NFT-spill som Axie Infinity eller Gods Unchained, var det bare et spørsmål om tid før blockchain-spill eksploderte. Med tonnevis av NFT-spill under utvikling, venter krypto- og blokkjedefellesskapet i spenning på utgivelsen, og de har absolutt gode grunner til å gjøre det.

Et spill som har steget raskt og er satt til å bli en av de største driverne for mainstream kryptoadopsjon i løpet av de kommende årene, er Metaxy, et blokkjedebasert kampspill med de mest varierte tegneserieinspirerte karakterene. Etter å ha vekket stor nysgjerrighet og skapt sky- og nettverkseffekter, forbereder NFT-drevne Metaxy seg på en stor bølge når den kunngjør IDO for sitt opprinnelige token $MXY 17., 18. og 19. januar 2022.

IDO er en måte for Metaxy-teamet å gi brukere avkastning på investeringen, eie en eierandel i spillplattformen og høste fordelene som følger med veksten. Som en del av sin oppsøkende innsats, streber Metaxy etter å forbedre sluttbrukeropplevelsen og oppfordrer proaktivt alle kryptoentusiaster og spillentusiaster til å bli med i den massive IDO på bemerkelsesverdige tverrkjedelanseringer – GameStation, KoiStarter, BinStarter og DAOLaunch. Alle disse lanseringene resonerer med Metaxys første tilnærming og bringer de mest innovative ideene inn i kryptorommet.

Tidslinje Metaxy IDO

Dato: 17., 18. og 19. januar 2022

IDO-team:

 • GameStation: kl. 16.00 UTC 17. januar 2022
 • KoiStarter: 11.00 UTC 18. januar 2022
 • I dag: 18.00 UTC 18. januar 2022
 • BinStarter: 16.00 UTC 19. januar 2022

Viktige prosjektberegninger:

 • Tokennavn: Metaxy
 • Kodekode: MXY
 • IDO-pris: 1 MXY = 0,015 dollar
 • Kodetype: BEP20
 • Nettverk: Binance Smart Chain (BSC)
 • Opprinnelig markedsverdi: $258.750
 • Total overhead for fire bæreraketter: $530 000
 • Opptjeningstidsplan: 25 % ved TGE, 25 % månedlig for de neste 3 månedene
 • TGE-tid: 09.00 UTC, 20. januar 2022

1. Detaljer om $MXY IDO på GameStation:

Dens Metaxy IDO vil lanseres på GameStation, en flertråds desentralisert spilllanseringsplattform som oppmuntrer til fellesskapsvekst og interaksjon mellom utviklere og spillere som har en interesse i spillverdenen deres.

Samlet GameStation-tildeling: $100 000 IDO-tid: 17. januar 2022 Øyeblikksbilde: 23:59 UTC, 16. januar 2022 Topp 420/FCFS/lotteri-runde Starttid: 16.00 UTC 17. januar 2022 Topp 420/FC-slutttid for SweepstaFS : 04.00 UTC, 18. januar 2022 (12 timer)

For å motta en garantert tildeling, må du være blant de 420 beste vinnerne.

For mer informasjon, se Metaxy IDO på GameStation og hvordan bli med.

2. $MXY IDO-detaljer på KoiStarter:

Den andre lanseringsplattformen der den lanserer sin Metaxy IDO er KoiStarter, en banebrytende og sikker lanseringsplate drevet av Creator Platform som streber etter å styrke de mest entreprenørielle og lovende gründerne med evnen til å bidra til blockchain-fellesskapet.

For å være kvalifisert til å bli hvitelistet for MXY IDO på KoiStarter, må du tjene minst 500 CTR-tokens i en pool som er låst i Creator-pooler eller innsats på KoiStarter (7-dagers låst pool og LP-pool). For å kvalifisere for nivå 1 og 2, må du også fullføre andre nødvendige oppgaver.

Total økning Totalt: $120 000 Hvitelistet registrering starttid: 10.00 UTC 13. januar 2022 Slutttid for registrering på hviteliste: 10.00 UTC 17. januar 2022

IDO tid:

 • Forhåndsbestilling (kun nivå 4): 11.00 UTC 17. januar 2022 – 10.00 UTC 18. januar 2022
 • Garantirunde: 11.00–14.00 UTC 18. januar 2022
 • FCFS-tur: 14.30–15.30 UTC 18. januar 2022

For mer informasjon, se veiledningen for hvordan du blir med i Metaxy IDO på KoiStarter.

3. MXY IDO-detaljer for DAOLaunch:

For den tredje IDO-runden vil Metaxy lansere sine MXY-tokens på DAOLaunch, en desentralisert venturekapital basert i Japan som gir en åpen og omfattende plattform for oppstartsinvesteringer i blokkjede.

Total generell økning: $80 000

IDO-tabell:

 • Hvitelistekampanje: 14.00 UTC, 10. januar 2022, til 14.00 UTC, 16. januar 2022
 • Hvitelisteresultatkunngjøring: kl. 14.00 UTC, 17. januar 2022
 • IDO-dato: 14.00 UTC, 18. januar 2022
 • IDO-turer:
  • Garantert tur: 14.00 UTC – 18.00 UTC, 18. januar 2022
  • FCFS Tour (The Shining Tour): 18.00 UTC–20.00 UTC, 18. januar 2022

For å bli med IDO fra Metaxy på DAOLaunch, må du delta i 100 eller flere DAOLaunch $DAL originale tokens eller BUSD-DAL Liquidity pool Tokens. Tildelingen av DAOLaunch IDO varierer avhengig av hvor mye $DAL eller LP Tokens du har lagret. Jo flere tokens du tjener, desto høyere nivå, og jo høyere tilpasning.

For mer informasjon, se Metaxy IDO på DAOLaunch og Hvordan bli med.

4. Detaljer om $MXY IDO på BinStarter:

Til slutt vil den lansere sin egen Metaxy IDO på BinStarter, en desentralisert sikkerhetsprotokoll med en godkjenningsmekanisme i gruvestil som samler prosjekter og likviditetsleverandører.

Total total tildeling: USD 150 000 for registrering på hviteliste kl.: 16.00 UTC, 7. januar 2022 til 16.00 UTC, 18. januar 2022 Kunngjøring av hvitelisteresultat: 14.00 UTC, 19. januar 2022

IDO-tidspunkt: 19. januar 2022

 • Fase 1 (tilpasset og garantert glans): 16.00–19.00 UTC 19. januar 2022
 • Fase 2 (FCFS på maksimale gjenværende BSR-oppfinnere i USD): 20.00-20.30 UTC eller utsolgt, 19. januar 2022
 • Fase 3 (Generelt FCFS hvis fase 2 ikke blir utsolgt): 20:30 UTC – Alt utsolgt, 19. januar 2022

Kodemottakstid: 20. januar 2022

For å bli med IDO fra Metaxy på BinStarter, må du satse minst $500 BSR-tokens for en lottokupong, eller du kan satse minst $2000 BSR-tokens for en garantert IDO-billett.

IDO-side: https://bsr.binstarter.io/ido/project/61db5449115f0020f3bef72e Staking Link (Pools): https://bsr.binstarter.io/stakes

For mer informasjon, se Metaxy IDO på BinStarter og hvordan du deltar

Den detaljerte veiledningen for hvordan du deltar i $MXY IDO vil bli delt på tvers av alle Metaxy digitale plattformer. Følg med for flere detaljer og oppdateringer på de offisielle Metaxy-kanalene.

Hva er Metaxi?

Metaxy er et desentralisert kampspill basert på NFT, med de mest varierte tegneserie-inspirerte karakterene, som skaper et multivers der spillere kan tilkalle favorittsuperheltene sine for å kjempe og tjene massive belønninger fra NFT-samleobjekter og MXY-tokens.

Hva skiller Metaxy fra andre NFT-spill?

Med utviklingen av blockchain-teknologi, forventes Metaxy-teamet å presse frem innovasjon på den tradisjonelle spillplattformen. Metaxy ønsker også å utvide grensene for den logiske verden gjennom kampspillsjangeren, den mest mangfoldige samlingen av karakterer inspirert av tegneserier og spennende historier.

Metaxy-teamet har også stolt annonsert Free-to-Play-funksjonen, som betyr at det ikke vil være noen inngangskostnader for spillere. Når spillere starter, kan de velge en av fire Metaxy-superhelter å prøve gratis og fortsatt ha en sjanse til å tjene mynter i spillet for å utforske flere spillgjenstander og Metaxy-funksjoner.

Metaxi-supportere

Med flotte muligheter og enestående funksjoner har Metaxy fantastiske supportere inkludert

 • V2B Labs – et anerkjent laboratorium som var pioner for førsteklasses blokkjede-orienterte tjenester,
 • Creator – Topp 50 BaaS-plattformer, og
 • Onegame Studio – det beste spillstudioet i Vietnam

Sammen sikrer disse støttespillerne de lovende fremtidsutsiktene til NFT-spillprosjektet. Metaxy ønsker stolt velkommen til bemerkelsesverdige prosjekter og støttespillere som Oddiyana Ventures, GameStation, KoiStarter, BinStarter, DAOLaunch, Seedthrift, Maven Ventures, Kommunitas, JLaunchpad, Capital Launch, Solster, Gaigangs, CSP DAO, etc.

Hva kan du forvente etter Metaxy IDO?

Med den eksponentielle veksten og fremgangen mot mainstream-adopsjon av NFT og blockchain-spill i det siste, er Metaxy definitivt en potensiell kandidat til å utløse en bølge av eufori over kryptoområdet. Mens kvalitet og substans tar tid, streber Metaxy etter å designe overbevisende digitale eiendeler som blir til virkelighet i en pulserende fantasispillverden. Etter det første momentumet til IDO, er Metaxy fortsatt klar til å selge billettkontoret og gi ut Game MVP i første kvartal 2022. Metaxy søker å skyve de neste betydelige milepælene inn i søkelyset i NFT-spillområdet i 2022. -for-profit-bevegelsen fortsetter å trives, Det er sikkert at Metaxy er på vei mot større prestasjoner i fremtiden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *