Sushi elskere? Vær den første i…

Sushi elsker? Da kan du være interessert i dette. En australsk sushi-kjede prøver å markedsføre sin Gold Coast-butikk for 15,09 BTC.

Den australske detaljhandelskjeden Sushi Sushi prøver å hacke en av butikkene sine for en verdi av 1 million dollar (730 000 dollar) i kryptovaluta. Hvis du er den kjøperen, hevder kjeden at du vil være den første i verden til å kjøpe en butikk med digitale eiendeler. Franchisegiveren aksepterer 161,63 ETH, 15,09 BTC eller 3 580,25 SOL.

plassering

Den aktuelle butikken ligger i Cavill Street, i Surfers Paradise på Gold Coast. Og i likhet med forstadens navn, er det virkelig et paradis for de som elsker alt som er strandvennlig. Hvis du ønsker å dumpe litt kryptovaluta og endre havet til en tropisk by samtidig, kan dette trekket være riktig for deg.

Ikke bare vil du kunne fylle ansiktet ditt med sushi hele dagen lang, men du trenger ikke engang å gjøre noe arbeid i butikken!

Butikkjeden sier de vil drive Sushi Sushi Cavill Ave på vegne av kjøperen.

«Sushi Sushi og vil ha ansvar for den daglige ledelsen og driften av butikken. I stedet for å jobbe i butikken, får du rett og slett hele nettooverskuddet. Siden du ikke er pålagt å jobbe i butikken, er det ikke behov for erfaring. Halvårlig nettofortjeneste vil bli overført til din konto. Du er ikke ansvarlig for eventuelle tap. Du vil motta 100 % av det totale nettooverskuddet i perioden du har en delandel i Sushi Sushi Cavill Ave. “

Du trenger ikke engang å se butikken for å kjøpe den! Så alle kryptovaluta-investorer som bor på eksotiske steder i verden, du kan bare dumpe kryptovalutaen din på Sushi Sushi og gå!

Kryptovaluta akseptert

Salget vil fortsette med Ether (ETH), Bitcoin (BTC), Cardano (ADA) eller Solana (SOL). Men hvis du ønsker å kjøpe med en annen kryptovaluta, sier Sushi Sushi at de vil prøve å imøtekomme deg.

Hvis du kjøper butikken, får du 1 eksklusivt av 1 NFT fra Sushi Sushi Cavill Avenue. (NFT er for tiden under utvikling og vil bli vist direkte til kjøperen før den offentliggjøres.)

Verden av detaljhandel er ikke fremmed for kryptovalutaer. Mange aksepterer kryptovalutaer som betalingsmiddel for varer. Men det ser ut til at et ekte utsalg er det første i sitt slag i verden.

Sushi Advarsel: Sjekk den fine skriften

Du trenger ikke å jobbe i butikken, søke etter ansatte, bestille forsyninger eller møte vanlige folk, som stadig krever nigerianer i dobbeltrom.

Hvis dette høres for godt ut til å være sant, kan det like gjerne være det. Sørg for at du får en god advokat til å se på saken overalt.

Hvis du ønsker å kjøpe en annen butikk i kjeden, er du sjanseløs. Bare Gold Coast-butikken er til salgs. Men hvem vil vel ikke eie en del av Gold Coast? Byen er fantastisk, og oppholdet kommer med gratis brunfarge og noen ganger haibitt. Det er definitivt ingen ekstra kostnader for disse.

Fortsett, modige kryptovalutaspillere, og rapporter om du kjøper den.

Post sushi fan? Vær den første i verden som kjøper en butikk med Crypto debutert på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *