Utviklingsarmen til Ripple lanserer…

RippleX, utviklerarmen til Ripple, har annonsert lanseringen av NFT-Devnet-plattformen for å utforske de native NFT-funksjonene som ble introdusert med XLS-20d.

Ripples NFT-Devnet for utviklere

Ifølge tjenestemannen blogg innlegg, Ledende kryptofotograf og RippleX-programvareingeniør Nick Bogalis har avslørt at utviklere kan begynne å bygge token-applikasjoner og brukssaker. Den spesifiserte også tillegget til XLS-20d, et forslag først sendt inn i mai 2021.

For kontekst var det ment å introdusere utvidelser til XRP Ledger som ville støtte den originale NFT-typen, sammen med bestemmelser for å oppregne, kjøpe, selge og holde disse tokenene.

Bogalis bemerket også at utviklere kan få tilgang til alle viktige funksjoner knyttet til ikke-fungible tokens, for eksempel mynting, handel og brenning. I tillegg støtter NFT-Devnet avanserte funksjoner, inkludert automatiske royalties; Delt eierskap er også innlemmet i plattformen. Automatiske royalties lar skapere ha mer komplekse eierskapsstrukturer, mens delt eierskap forsterker tilgangen til eiendeler.

NFT-Devnet er fortsatt i beta, slik at utviklere kan teste funksjonaliteten på XRP Ledger før hovednettet slippes. I første omgang vil XLS-20d bli lansert på NFT Test Network for å gjøre det mulig for utviklere å evaluere NFT-evner og serveroperatører for å undersøke ytelsen og resultatene av foreslåtte modifikasjoner uten å bytte ytelsen til XRP Ledger.

Bogalis la til at mens han uttalte at den siste lanseringen markerer begynnelsen på RippleXs forslag til NFT-funksjoner,

“Vi er glade for å bringe vårt forslag til NFT-funksjoner til live på NFT-Devnet, et funksjonelt testnettverk med funksjoner som vil se ut akkurat som den grunnleggende Deevnet.”

Ingen stopp NFT-er

2021 var et vilt år for NFT-er. I følge den siste statistikken fra DappRadar nådde handelen med disse tokenene 25 milliarder dollar i fjor, sammenlignet med 94,9 millioner dollar i 2020.

NFT-salget økte til 11,6 milliarder dollar bare i fjerde kvartal 2021. OpenSea fremsto som den beste utøveren med høyere handelsvolum. Den eksplosive veksten i bransjen kan tilskrives inntoget av kjendiser, merkevarer, kjente auksjonshus, fremveksten av GameFi, erobringen av venturekapitalister samt hypen til Metaverse.

Utover den innledende hypen, mener Modesta Masoit, sjef for finans og forskning hos DappRadar, at selskaper som jobber med NFT-er har skiftet fokus til nytte og integrert med andre spirende områder innen desentralisert finans (DeFi) og spill.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoPotato. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *