Jack Dorsey fra Block Inc kunngjør…

Block Inc Jack Dorsey bekreftet torsdag 13. januar at selskapet bygger et åpent bitcoin-gruvesystem som vil redusere adgangsbarrieren til Bitcoin. Den nye åpne bitcoin-gruveplattformen vil være åpen for alle, unge og nye gruvearbeidere, noe som gjør det enklere for brukere å gruve fra sofaen.

For tiden, med de høye kostnadene forbundet med bitcoin-gruvemaskinvare, er gruveindustrien stort sett konsentrert i hendene på store aktører. Block gjør en ny innsats for å gjøre den mer desentralisert i naturen. Som et resultat har selskapet allerede begynt å rekruttere nye medlemmer og bygge et team for dem.

Thompson Templeton, daglig leder for maskinvare hos Block utstedte en kunngjøring som forklarer det ekstra omfanget av prosjektet. På sin Twitter-tråd, Templeton bøker:

“Vi ønsker å gjøre gruvedrift mer distribuert og effektiv i alt fra kjøp til opprettelse, vedlikehold og gruvedrift. Vi bryr oss fordi gruvedrift går utover å lage nye bitcoins. Vi ser det som et langsiktig behov for en fullt desentralisert, ulisensiert fremtid.”

Lederen la til at Block Inc-teamet har begynt å jobbe med kundenes smertepunkter for å løse spesifikke tekniske utfordringer.

Ta tak i tre viktige Bitcoin-gruveutfordringer

  1. Tilgjengelighet: En av de største utfordringene nye bitcoin-gruvearbeidere står overfor er tilgjengeligheten og kjøp av gruveutstyr. Dessuten er utstyret dyrt og leveransene er uforutsigbare. Block Inc ønsker å gjøre det enkelt for brukere å kjøpe gruverigger når som helst og hvor som helst.
  2. Pålitelighet: De funksjonelle problemene med bitcoin-gruveutstyr øker sammen med temperaturøkningen. Dette resulterer i en tidkrevende omstart og tap av gruveinntekter. block Inc er også ute etter å løse dette problemet.
  3. Ytelse: Bruk av gruverigger genererer uforklarlige harmoniske i kraftnettet. Dette gjør det for mye støy for hjemmebruk. Dermed vil Block Inc jobbe for å skape en balanse mellom lavere energiforbruk og økt fragmentering.

For å overvinne disse utfordringene, utforsker Block Inc. for tiden alternativer ved å “evaluere forskjellige IP-pooler (siden vi er åpne for å lage nye ASICer), fastvare for åpen kildekode og andre systemprogramvaretilbud.”

Jack Dorsey kunngjorde etter at Block Inc annonserte at Bitcoin-gruvesystemet vil bli åpnet for alle for første gang på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *