Nifty News: Mike Tyson elsker…

Det sies at Apple ser på utvidet virkelighet på Metaverse-plattformen og Artemis har lansert NFT mobile sosiale medieplattform.

Mike Tyson lever en drøm $

Bokseikonet Mike Tyson gikk inn i ringen denne uken, etter å ha delt sin entusiasme for Solana og avduket et partnerskap med kryptoventure TheDreamChain ($DREAM) fokusert på mental helse.

I første runde twitret Tyson – som tidligere lanserte et NFT-prosjekt på Ethereum via OpenSea i fjor – 13. januar at han var tilhenger av Solana (SOL) født på nytt mens han delte et skjermbilde av en ny NFT han hadde tatt fra Catalina Hvalmikserprosjekt.

Solana-baserte Catalina Whale Mixer NFT-er er for tiden priset til $15 ($2200), og Tyson NFT skildrer en hvalversjon av seg selv iført et verdensmesterskapsbelte med sin berømte ansiktstatovering.

I andre runde senere samme dag, 55 kvitre Om det som ser ut til å være et kjendisbetalt partnerskap eller kampanje med TheDreamChain. Salgsargumentet til det uvanlige tokenet er at det er vanskelig og begrenset å handle som aksjer.

“Det er den første av sitt slag som bare kan handles i løpet av amerikanske børstider. Det kan revolusjonere rommet og hjelpe den mentale helsen til kryptosamfunnet.”

I følge TheDreamChain-nettstedet er $DREAM-tokenet kun tilgjengelig for handel mellom børsens standardtid fra 9:30 til 16:00, med forestillingen om at 24/7 handel forårsaker en mental helsekrise blant valutahandlere kryptert.

Prosjektet opplyser at det vil overføre 0,5 % av alle transaksjonsgebyrer til sin egen stiftelse, som enten vil donere penger til veldedige organisasjoner for psykisk helse eller bruke kapitalen til å signere partnerskap med ideelle organisasjoner.

Apple ser på utvidet virkelighet, ikke Metaverse

Midt i teknologigigantenes rush inn i Metaverse, vil ikke Apple ha det travelt med å bruke sine nyeste dingser ifølge Bloombergs Apple-teknologikorrespondent Mark Gurman.

Gurman delte utdrag fra den siste spørsmål og svar-delen av sitt Consumer Technology Driven Newsletter via Twitter 10. januar angående Apples kommende virtuelle virkelighetshodesett. Han bemerket at:

“Det er ett ord jeg ble sjokkert over å høre på scenen da Apple annonserte hodetelefonene sine: Metaverse.”

Han la til, “Jeg har blitt fortalt ganske direkte at ideen om en fullstendig virtuell verden der brukere kan flykte inn – som kabinettet i Meta Platfroms/Facebooks fremtidsvisjon – er forbudt for Apple.”

I følge Gurmans forståelse har nåværende og tidligere Apple-ledere som Jony Ive alltid sett for seg selskapets VR-headset som en enhet som brukes i korte “serier” av spill, innholdsforbruk og kommunikasjon i stedet for som en del av hele Metaverse-opplevelsen.

I stedet sies det at Apple ser inn i utvidet virkelighet (AR)-rommet der den fysiske brukeropplevelsen forbedres med digitale eller virtuelle funksjoner via enheter som øyelinser, der de kan brukes hele dagen og ikke distraherer fra situasjonen. miljø.

Artemis lanserer mobilfokusert NFT-plattform for sosiale medier

Hong Kong-baserte artemis Market har lansert en ny sosiale medier og NFT-handelsplattform.

I følge kunngjøringen 13. januar lanserte den Solana-baserte plattformen først en desktop- og mobilnettversjon med begrenset funksjonalitet, og vil rulle ut en mobilapp og fulle sosiale funksjoner i nær fremtid.

Artemis håper å tiltrekke seg nye brukere med et transaksjonsgebyr på 0 % på handel gjennom slutten av februar.

Selskapet uttalte at det fokuserer på å bygge en ende-til-ende mobilplattform for å tilby en brukervennlig plattform som kan nås mens du er på farten, og fremhever at NFT-segmentet for øyeblikket mangler en “overbevisende brukeropplevelse” til tross for at det øker popularitet.

“Vi vil at brukerne våre skal kunne gjøre hele NFT-opplevelsen i én app. Fra å oppdage og henge med skapere, til å samle NFT-er, til å samhandle, dele og kommentere med venner.”

I slekt: Kina har som mål å koble NFT-er fra kryptovalutaer via ny blockchain-infrastruktur

Steve Aoki stoppet live-showet sitt for å skryte av NFT-oppkjøpet

Millionær-DJ Steve Aoki stoppet brått en av livemusikk-arrangementene hans denne uken for å vise frem sitt nyervervede NFT-show som mange av fansen hans bare kan drømme om å tåle.

Aoki tvitret en video 12. januar der han delte gleden over å fange NFT av doodlessamlingen hans med en bildetekst som lyder:

“Jeg måtte stoppe showet mitt for å feire spenningen over doodlene mine! Nfts får meg til å føle meg som et barn igjen.”

Doodles Project består av 10 000 NFT-avatarer med kunst av den kjente kanadiske kunstneren Burnt Toast. NFT-er er for tiden priset til 11,75 Ether (ETH) verdt omtrent $38 300 i skrivende stund.

Aoki er en stor tilhenger av NFT med fingrene i flere honningpotter, og hans nylige oppførsel indikerer tidlige tegn på en invalidiserende NFT-avhengighet.

Andre nyheter Nifty

En gruppe redaktører på Wikipedia stemte mot å klassifisere NFT-er som en kunstform 12. januar, og valgte å ekskludere NFT-kunstsalg fra listen over beste kunstsalg for nålevende kunstnere. De ble imidlertid enige om å gjenåpne diskusjoner på et senere tidspunkt.

Den USA-baserte musikkstrømmeplattformen LÜM skal etter planen relanseres som en NFT-plattform senere dette kvartalet. Det skifter fokus til NFT-er fokusert på musikere som gjør det mulig for brukere å støtte artisten de velger.