Fremveksten av NEAR-protokollen som…

Så langt har NEAR-protokollen i det stille vokst som et skalerbart, proof-of-stake-nettverk. Denne uken nådde Layer 1 blockchain en milepæl med NEAR-tokenet som nådde en all-time high på $18,70. Dette kan delvis skyldes at NEAR begynner å skape overskrifter ettersom Forbes kåret Near Protocol som det tredje raskt voksende kryptovaluta-økosystemet for utviklere i 2021.

Dette er et sikkert tegn på at de er forpliktet til målet sitt om å “være på vei for at millioner av mennesker skal bli med i Web3-revolusjonen”. Bitcoin handles ned 6,2 % i løpet av måneden og NEAR handler ned 98 % ifølge data fra Messari. Dette er en utrolig bragd ettersom kryptovalutamarkedene generelt har fått en tøff start på året.

Timingen og fremveksten av NFT-markedet bidrar til å fremheve NEAR ettersom de var veldig tidlig ute i markedet for å sette et sterkt fokus på NFT-prosjekter. Sentrum av NFT-markedsplassen, Mintbase har posisjonert seg som Shopify av NFT-verdenen. Nå med 919 butikker som NFT samfunnshus, er Mintbase en stor teknologileverandør på NFT-arenaen.

NEAR Protocol er ideen til den tidligere Google-ingeniøren Ilya Polosukhin og Microsoft-utvikleren Alexander Skidanov. I tillegg til kjerneteamet, blir prosjekter som velger NEAR som blokkjedepartnere raskt ressurser for enkeltpersoner og organisasjoner som ønsker å bygge innenfor blokkjedeområdet. Flux, Mintbase og Paras er tre forskjellige eksempler på hvordan NEAR utvider økosystemet sitt.

Et fellesskapsledet økosystem med en positiv brukersentiment

NEAR legger stor vekt på tilgjengelighet og brukervennlighet gjennom en bruker-først-tilnærming når de designer funksjonene og forplikter seg til en bredere utdanning om nytten av blockchain-teknologi. NEAR-brukere nyter opplevelsen.

I det siste året har NFT-lag kjente artister, utviklere, musikere og til og med kjente idrettsutøvere som har hoppet inn i scenen. NEARs NFT-fellesskap har ventet i gardinene og er nå i sentrum, og bruker ultrarask segmenteringsteknologi for å instrumentere NFT-er raskt og i skala.

Kjendiser og gründere som går over fra tradisjonelle markeder til NFT-verdenen, finner sin plass ved å bruke NEAR-protokollen. Elektronisk musikkprodusent Deadmau5 har samarbeidet med NEAR og Mintbase for NFT-utgivelsen av sangen hans. Halvparten av alle «That’s Good»-låtene selges på Mintbase. På grunn av dette store presset for å spre seg, har Mintbase i dag over 918 markeder i bevegelse.

Et annet NEAR-prosjekt å merke seg er DAORecords, en markedsplass som tar sikte på å gjenoppfinne registreringsmerket med eksklusive hendelser og projeksjoner i Cryptovoxels-metaversen. NFT Market Paras NEAR-brukere kan lage digitale samlekort for gruppene sine. De går også inn i Game-Fi-scenen med NFT-modeller som er delvis proprietære for spillopplevelser med OP Games-prosjektet. De erfarne grunnleggerne av OP Games er langsiktige spillere og vet hvordan de skal utnytte forventningene til spillere i Web3 arcade.

Kontinuerlige forbedringer innen teknisk utvikling og utdanning

Så langt har NEAR-utviklere vært konstant fokusert på å bygge en rask og skalerbar blokkjede. Som et segmentert nettverk kan det behandle transaksjoner raskere og i større mengder samtidig som blokkjeden holdes sikker.

Teamet har også bygget en mekanisme der nettverket kan modifiseres dynamisk basert på brukerbehov, noe som gjør det mer kostnadseffektivt for eksisterende brukere på plattformen samtidig som det tillater den nødvendige økningen i aktivitet.

Teamet legger også hele tiden vekt på utdanningens rolle på tvers av plattformene deres, tilbyr verktøy og kurs gjennom NEAR Academy, tilskudd til så mange utviklere som mulig og veileder prosjekter som må veilede hvordan man bruker applikasjoner som er bygget på systemet.

Denne dristige holdningen har absolutt blitt registrert med prosjekter som er interessert i å delta i Web3-området. Jeg lanserte nylig et hackathon kalt Metabuild som gir deltakerne en sjanse til å vinne fra en premiepott på $1 million.

Det kan ha vært underdogen så langt, men ettersom antall prosjekter i det voksende økosystemet fortsetter å fremheve de skalerbare løsningene som tilbys, er NEAR raskt i ferd med å bli et fokus.

Fremveksten av NEAR-protokollen som et prosjektledet økosystem dukket først opp på CryptoSlate.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoSlate. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *