Gemini Exchange Eyes Wealth…

Kryptoplattform Gemini eid av Winklevoss-tvillingene begynner å gå inn i formuesforvaltningstjenester, som det nylige store oppkjøpet viser.

13. januar kunngjorde Gemini en avtale om å kjøpe økonomistyringsselskapet Bitria for et ikke avslørt beløp. Bitria har en digital aktivaplattform og tilbyr formuesstyringsverktøy til finansielle rådgivere.

Ifølge CNBC indikerte Geminis verdivurdering på 7 milliarder dollar et betydelig løft i formuesforvaltningstjenester med dette siste trekket.

“Dette trekket skaper en av bransjens første full-service digitale eiendeler for rådgivere,” sa Dave Abner, leder for global forretningsutvikling i Gemini, Dave Abner.

Bedriftsproduktutvidelse

Gemini har planer om å integrere kryptovalutautveksling og depottjenester med Bitrias programvare for lommebokstyring. Dette vil tillate finansielle rådgivere å utføre mer avanserte prosesser som skatteinnsamling, la Abner til. Andre tjenester vil inkludere rebalansering av lommebok, gebyr og fakturering, kontoplanlegging og datatilkobling. I en tale til CNBC fullførte han:

“Rådgivere driver den største poolen av midler i landet for øyeblikket, og de hører fra sine kunder som ønsker tilgang til kryptovaluta,”

Gemini har som mål å skape en omfattende løsning for investorer og rådgivere for å effektivt administrere tradisjonelle eiendeler og kryptovalutainvesteringer.

Abner la til at Gemini allerede er verdens største ETF-tjenesteleverandør, og nå “beveger seg inn i formuesområdet”, med sikte på å være den første til å gjøre det.

“Ingen andre i kryptoområdet ser etter å betjene formuesforvaltningssamfunnet så vel som Gemini,”

Gemini inngikk først et samarbeid med Bitria i august 2020 da selskapet ble kalt Blockchange. Bitria-ansatte og medgründer Daniel Eyre vil bli med i Gemini-teamet. Ayer kommenterte at fremtiden til formuesforvaltning “ligger i digitale eiendeler og blokkjedeteknologi.”

I slutten av november ba Andy Meehan, Geminis Chief Compliance Officer, finansielle regulatorer om å åpne sinnet i det som sannsynligvis blir året med kryptoreguleringer.

år med fusjoner og oppkjøp

Dette året kan se en boom i fusjoner og oppkjøp ettersom verdens største børser utvider sin virksomhet utover handel med kryptovaluta. 12. januar kunngjorde Coinbase sitt oppkjøp av CFTC-regulerte FairX, hvor de har planer om å tilby kryptoderivater til amerikanske kunder.

Denne uken annonserte FTX US at de vurderer å gå inn i aksjehandel, noe som vil sette børsen i direkte konkurranse med Robinhood og eToro.

Hva synes du om dette temaet? Skriv til oss og fortell oss!

Formuesforvaltning dukket opp etter Gemini Exchange Eyes med det siste oppkjøpet av BeInCrypto for første gang.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *