JPMorgan Kundeundersøkelse: Flertallet…

Den globale investeringsbanken JPMorgan har spurt sine kunder hva de synes om prisen på bitcoin innen utgangen av året. Blant bankens kunder som svarte, forventet 55 % at den generelle prisen på bitcoin skulle ende på 60 000 dollar eller høyere.

Hva JPMorgan-kunder forventer at Bitcoin-prisen skal være innen slutten av året

JPMorgan har gjennomført en undersøkelse av sine kunder om hva de forventer at prisen på bitcoin vil være innen utgangen av året. Den globale investeringsbanken la ut resultatene tidligere denne uken. Undersøkelsen ble gjennomført mellom 13. desember og 7. januar som en del av de bredere makroøkonomiske utsiktene for 2022. 47 JPMorgan-kunder deltok i undersøkelsen.

Omtrent 41 % av bankens kunder som svarte forventer at bitcoin ender året på rundt 60 000 dollar. 23 % forventer at prisen skal være 20 000 dollar mens 20 % forventer at den er 40 000 dollar.

I tillegg tror 9% at prisen på BTC vil nå $80 000, 5% tror den kan nå $100 000 eller mer, og 2% forventer at den vil falle til $10 000 eller mindre.

Nikolaos Panegirzoglu, JPMorgan-strateg og forfatter av forskningsnotatet som inkluderte undersøkelsen, kommenterte:

Jeg er ikke overrasket over bitcoin-bearish-trenden… Vår bitcoin-posisjonsindeks basert på bitcoin-futures ser ut til å være oversolgt.

Han la til at virkelig verdi av kryptovalutaen varierer mellom $35 000 og $73 000, avhengig av hva investorer antar om volatiliteten sammenlignet med gull.

I skrivende stund er prisen på Bitcoin på $43 291 basert på data fra Bitcoin.com Markets.

Nylig spådde presidenten i El Salvador, Najib Bukele, at bitcoin-prisen ville nå $100 000 innen utgangen av året. Den globale investeringsbanken Goldman Sachs ser også $100 000-nivået for BTC som en mulighet. Kryptoutlånsplattformen Nexo forventer imidlertid at BTC vil nå $100 000 i midten av dette året.

Hva er din bitcoin-prisprediksjon? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *