Nordkoreanske hackere stjal 400 dollar…

Nordkoreanske hackere stjal kryptovaluta for nesten 400 millioner dollar i fjor i minst syv store angrep på kryptoplattformer. “Bare 20% av de stjålne midlene var bitcoin … og for første gang noensinne utgjorde eter majoriteten av de stjålne midlene med 58%,” sa blockchain-dataanalysefirmaet Chainalysis.

Nordkoreanske hackere stjal kryptovaluta for 400 millioner dollar i fjor

Blockchain analytics-plattformen Chainalysis publiserte en analyse av nordkoreanske hackere og deres uovervåkede kryptobeholdning på torsdag. Selskapet beskrev:

Nordkoreanske nettkriminelle hadde et bemerkelsesverdig år i 2021, og startet ikke mindre enn syv angrep på kryptovalutaplattformer som hentet ut nesten 400 millioner dollar i digitale eiendeler i fjor.

“Disse angrepene var først og fremst rettet mot sentraliserte investeringsselskaper og børser,” forklarte selskapet.

Kjedelister lagt til:

Så snart Nord-Korea fikk forvaring av midlene, startet de en delikat hvitvaskingsoperasjon for å dekke over og utbetale midlene.

Chainalysis bemerket at “I 2021 var Nord-Koreas hackingaktivitet på vei opp igjen. Fra 2020 til 2021 hoppet antallet Nord-Korea-relaterte hacks fra fire til syv, og verdien som ble hentet ut fra disse hackene vokste med 40 %.”

Selskapet detaljerte også at bitcoin nå står for mindre enn en fjerdedel av kryptovalutaene stjålet av Nord-Korea, og legger til:

I 2021 var bare 20 % av de stjålne midlene bitcoin, mens 22 % var enten ERC-20-tokens eller altcoins. For første gang noensinne sto eter for størstedelen av de stjålne midlene, med 58 %.

Selskapet konkluderte med at “mer enn 65 % av stjålne midler i DPRK ble hvitvasket gjennom miksere i år, opp fra 42 % i 2020 og 21 % i 2019, noe som indikerer at disse truede aktørene har tatt en mer forsiktig tilnærming.” år.”

Hva synes du om at Nord-Korea satte i gang angrep på kryptobørser og stjal 400 millioner dollar i kryptovaluta i fjor? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *