Visa: Ett av fire selskaper…

Betalingsgiganten Visa gjennomførte en undersøkelse av små bedrifter og fant at nesten en fjerdedel av de som svarte planlegger å akseptere kryptobetalinger i år. “Jeg tror flere føler seg mer trygge på kryptovalutaer,” sa en Visa-leder.

Små bedrifter i 9 land planlegger å akseptere kryptovaluta i år

Visa publiserte onsdag en studie om digitale betalinger. Gjennomført av Wakefield Research i desember 2021 og inkluderte en undersøkelse av 2250 småbedriftseiere med 100 eller færre ansatte i Brasil, Canada, Tyskland, Hong Kong, Irland, Russland, Singapore, De forente arabiske emirater og USA

Visa beskrev at veien videre for små og mikrobedrifter (SMB) i 2022 inkluderer “kjøp av digitale betalinger – til og med kryptovaluta.” Detaljert betalingsgigant:

Av de spurte sa 24% at de planlegger å akseptere digitale valutaer som kryptovaluta bitcoin.

Selskapet forklarte: “82 % av de spurte SMB-ene sa at de planlegger å akseptere en eller annen form for digitalt alternativ i 2022, og 73 % ser på å akseptere nye betalingsmåter som avgjørende for deres forretningsvekst.”

Jenny Mundy, Global Head of Commercial Sales and Acquisition for Visa, er sitert på å si:

Jeg tror flere føler seg mer trygge på kryptovalutaer.

I desember lanserte Visa en rådgivningstjeneste for kryptovaluta. Dessuten avslørte Visas kryptosjef nylig at selskapet har inngått samarbeid med 60 kryptovalutaplattformer for å la forbrukere bruke digital valuta hos 80 millioner selgere over hele verden.

Hva synes du om denne visumundersøkelsen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *