Vitalik Buterin gjennomfører en meningsmåling på Twitter …

I en uventet meningsmåling på Twitter, Vitalik Buterin ETH-fellesskapet spurte hvilken valuta de ville ønske å kontrollere i 2035 hvis det ikke var Ethereum.

Undersøkelse av Ethereum-samfunnet. Du våkner opp i år 2035, og 80% av alle transaksjoner + sparing i verden er i én valuta som ikke er ETH. Hva vil du at det skal være?

Overraskende nok var Cardanos ADA på et tidspunkt i ledelsen med 42 % av stemmene. Men med åtte timer igjen (i skrivende stund) før valglokalene stenger, har alt endret seg, og et ganske forutsigbart utfall tar form.

Buterin ble beskrevet som rar og forvirrende av Wired i 2016, på et tidspunkt da Ethereum tok fart som en verdig konkurrent til Bitcoin.

Men til i dag er Buterin ofte forskjellig i oppfatning. Ikke på grunn av hans dyktighet som programmerer, men på grunn av hans særegenheter i en sosial sammenheng.

Michael Berklin, sikkerhetssjef ved Ledger Labs, som har kjent Buterin i ti år på dette tidspunktet, kommenterte laissez-faire tilnærmingen til livet ved å liste opp et eksempel på hans visjon:

“Jeg så ham på et pendeltog, og han hadde på seg ikke samsvarende Hello Kitty-sokker. Og dette er fyren som bygger infrastrukturen som utfordrer maktstrukturene til de viktigste finansinstitusjonene der ute.”

Vær slik, alt er riktig Hobby Fra japansk popkultur vet de at Keroppi er deres sted. Og i mindre grad Doraemon, for de legitime raritetene der ute.

Samtidig som undersøkelsen ble publisert, spurte Buterin også Twitter På grunn av hans “mest rotete kritikk” av det. Han inkluderte tweets han hadde sett om vekten hans, og liknet ham med en romvesen, Bond-skurk og skoleskyter for å begynne å rulle ballen.

Gitt hans skarpe sans for humor og evne til å le av seg selv, er det kanskje ikke uvanlig å publisere en meningsmåling om Ethereums suksess.

Hvilken valuta vil erstatte Ethereum?

På spørsmål om hvilken valuta som bør ha monopol i et hypotetisk fremtidsscenario, hvis ikke Ethereum, publiserte Buterin to undersøkelser.

Førstnevnte ga velgerne valget mellom BTC, USD, SOL og ADA. For øyeblikket leder BTC med 45% av nesten en halv million stemmer. ADA rangerer nummer to med 34 %. SOL kommer på tredjeplass med 14 %, mens USD-plasser kommer inn med kun 7 % av stemmene.

kilde: VitalikBuerin på Twitter.com

Den andre undersøkelsen inneholder mindre populære alternativer, etter markedsverdi og vestlig publikum, i TRON, BNB, CNY og NEO. Dette gjenspeiles i den andre målingen, som scorer færre stemmer med 213 000 i skrivende stund.

Til tross for tap nylig, leder TRON den andre målingen med 43 % av stemmene, tett fulgt av BNB, som har 33 %. NEO ligger på tredjeplass med 18 %, og CNY kommer sist med 6 %.

Twitter-undersøkelsens medgründer av Ethereum
kilde: @VitalikButerin på Twitter.com

Selv om Twitter-målinger er langt fra nøyaktige, er den konstante i begge undersøkelsene at fiat-valutaer til slutt er døde.

Vitalik Buterin debuterte på CryptoSlate etter å ha gjennomført en meningsmåling på Twitter om hvilken mynt som skulle etterfølge Ethereum.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoSlate. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *