Bacardi NFTs: Hvordan merkevaren er…

Hva tenker du på når du hører ordene – Bacardi NFT?

Spirit Bacardi-merket har alltid vært en skiller seg ut fra mengden.

Når det kommer til NFT-er, hopper de fleste merker på bølgen. Det har imidlertid vært tilfeller der noen få av dem har blitt bedt om å dra nytte av fordelene ved plattformen uten å holde øye med det negative.

For eksempel førte en rasistisk kommentar om McDonald’s NFT-lansering, om en McRib-sandwich til tilbakeslag om merkevarens image og dets evne til å kontrollere at slike hendelser ikke skjer i fremtiden.

Selv om Bacardi, på den annen side, har vært i stand til å utnytte fordelene med NFT-er som et middel til å samhandle med sine kunder og lede noen formålsorienterte initiativer.

Bacardi NFT-prosjekt for å lansere en drink

I september 2021 kunngjorde Bacardi lanseringen av den femårige Cask Finish-serien. Selv om kunngjøringen ble gjort 16. august, i anledning den nasjonale romdagen.

Merket debuterte med BACARDI Sherry Cask Finish NFT. I følge merkets offisielle Bacardi Cask NFT Limited Edition-nettsted er Bacardi Reserva Ocho Sherry Cask Finish et tillegg til merkets liste over premiumtilbud. Produktet er unikt på mange måter. Den er lagret under den karibiske solen og lagres i en rekke fat.

Tilsetningen til den ferdige drinken inneholder også essensen av mandler og sjokolade.

For å lansere sin nye drink bestemte Bacardi seg for å gå NFT-ruten. Prosjektet brakte kjendisfotografen Cam Kirk inn i bildet.

Cam hadde en veldig imponerende karriere som fotograf tidligere. Siden han er i bransjen, har han jobbet med slike som Nike, Gucci Mane, Estelle og DJ Khaled. Til listen over prestasjoner er det faktum at han har blitt anerkjent av Forbes, Rolling Stone, ESPN og flere for sin ærlige, rå fotograferingsstil.

I følge Cam Kirk slo han seg sammen med merket for å vise frem sammenligningen mellom romaldringsprosessen og fotografering. Cam Kirk forklarte hele prosessen og den visuelle beskrivelsen av NFT.

“NFT begynner med meg i studioet mitt hvor jeg filmer den helt nye BACARDĺ Reserva Ocho Sherry Cask Finish. Når jeg nærmer meg flasken, blir jeg plutselig trukket inn og teleportert til en solfylt tropisk øy. Et symbol på det rolige Karibien, hvor BACARD-rom serveresĺ Luksuriøst, dette 3D, pikselerte universet er ment å gi et veldig digitalt og futuristisk preg.», sa i en uttalelse som postet her.

Cam ønsket at seerne skulle få en førstepersonsopplevelse som skildrer en sjelden og unik rom.

Om NFT

NFT-mottaker får tilgang til en rekke digitale eiendeler, inkludert 3D-video og BTS-innhold fra Cam Kirks skyteøkt og en virtuell “gaveboks” som inkluderer et sett med anbefalinger for å nyte en flaske BACARDI Reserva Ocho Sherry Cask Finish, fra samme mann, Cam Kirk.

Fra og med 1. september har NFT-auksjonen blitt lansert, og interesserte forbrukere kan by på å kjøpe NFT.

Det ble bestemt at NFT-inntektene skulle gå til “Backing the BAR”, et initiativ som støtter svarteide foretak som søker brennevinslisenser.

Bacardi NFT-er i musikkindustrien

Bortsett fra å brenne motene med NFT-økosystemet, tok Bacardi en annen målrettet vei da han lanserte et program for håpefulle artister i musikkindustrien i 2017.

I tillegg til programmet har Spirit besluttet å lansere en NFT rundt det samme prosjektet. 13. oktober auksjonerte Bacardi NFT, bak den sentrale komponenten i prosjektet kalt Music Liberates Music, et program for ambisiøse artister. For 2021-utgaven er fokuset på underrepresentasjonen av kvinner i musikkproduksjon.

NFT-gruppen besto av tre musikere – Bambii, Denise De’ion og Perfxn for å lage et sett med komposisjoner, som senere ble preget i NFT-er. Disse NFT-ene ble deretter auksjonert bort gjennom programmet. Samleobjektene er notert på Sturdy Exchange.

Sturdy Exchange er en NFT-markedsplass utviklet av det kreative studioet Sturdy, som forsøker å differensiere seg fra andre konkurrenter ved å holde artister i sentrum av hele NFT-prosessen, fra å vurdere salg av beholdningen deres. Dette kommer i tillegg til Bacardis allerede fremtredende tilstedeværelse i musikkbransjen.

Legg imidlertid til NFT-er i hele ligningen og du får den perfekte oppskriften på en godt utført markedsføringsstrategi for merkevaren.

“[Sturdy Exchange] Det er en plattform bygget av skapere for skapere, så det er utrolig for oss fordi det virkelig passer inn i merkevarens DNA og visjon,” sa Leila Mignoni, leder for global markedskommunikasjon hos Bacardi, i en uttalelse da han ble spurt om NFT-er.

konklusjon

Mens Bacardi kan beskrives som en av de tidlige løperne når det kommer til NFT-er og merkeforeninger, er det absolutt ikke den siste.

Mens Bacardi har gått videre for å lansere sin egen linje med NFT-er, introduserer Budweiser sin egen linje med NFT-er sammen med Gary Vaynerchuks medieselskap, Gary Vaynerchuk, Vayner Medias NFT-arm VaynerNFT.

Dessuten har Stella Artois også blitt gal for NFT-fans ved å samarbeide med Marcus Samuelsson om et NFT-frit kylling-temamåltid.

Med Bacardi inn i NFT-området, baner det fullstendig vei for en annen industri, som brennevin, å gå inn i økosystemet. Så mye som det er et godt tegn for fans av ikke-fungible tokens, må merker som kommer inn på feltet være forsiktige med hvordan de bruker NFT for å generere bevissthet og/eller engasjement.

Denne kryptonyheten er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *