Bank of America sier at Solana kan…

Bank of America-analytiker sier at Solana kan ta markedsandeler fra Ethereum. Analytikeren legger merke til at Solana er optimalisert for mikrobetalinger, spill og ikke-fungible tokens (NFT), og forventer at Solana “blir et visum for det digitale aktivaøkosystemet.”

Bank of America på Crypto, Ethereum og Solana

Bank of America (BOFA)-analytiker Kish Shah publiserte et forskningsnotat om kryptovalutaen denne uken og argumenterte for at Solana kunne ta markedsandeler fra Ethereum.

Bank of America-analytikeren beskrev Solana som “å produsere en blokkjede som er optimert for forbrukertilfeller ved å prioritere skalerbarhet, lave transaksjonsgebyrer og brukervennlighet,” siterer Solana Foundation-medlem Lilly Liu.

Dens brukervennlighet og lave kostnader gjør kryptering optimalisert for mikrobetalinger, spill og ikke-fungible tokens (NFT). Shah sa at med mer enn 50 milliarder avtaler avgjort siden lanseringen i mars 2020, og 10 milliarder dollar i total verdi låst inn:

Solana kan bli visumet for det digitale aktivaøkosystemet.

Solana er den femte største kryptovalutaen med en markedsverdi på rundt 46 milliarder dollar. Ethereum er den nest største kryptovalutaen med en markedsverdi på nesten 400 milliarder dollar i skrivende stund basert på data fra Bitcoin.com Markets.

Shah la merke til at Solanas differensiering fra Ethereum “viser en suksess,” bemerket Shah at verdsettelsesgapet gir en mulighet for Solana. Proof of History blockchain bidrar til å forbedre ytelsen til Proof of Stake-konsensusmekanismen, sa en Bank of America-analytiker og bemerket følgende:

Disse innovasjonene gjør at omtrent 65 000 bransjeledende transaksjoner kan behandles per sekund med et gjennomsnittlig transaksjonsgebyr på $0,00025, mens de forblir desentraliserte og relativt sikre.

I mellomtiden prioriterer Ethereum-blokkjeden desentralisering og sikkerhet fremfor skalerbarhet, beskrev Shah, og la til at Ethereums skalerbarhetsproblem har ført til perioder med overbelastning av nettverket og ekstremt høye transaksjonsgebyrer.

Shah la vekt på at andre skalerbare blokkjeder kan redusere markedsandelen til Ethereum, og forklarte:

Å prioritere Ethereum kan forbedre det for transaksjoner med høy verdi, identitetsbruk, lagring og forsyningskjeden.

Kryptoutveksling Coinbase spådde nylig at “ETH-skalerbarheten vil forbedres.” Imidlertid, “ettersom vi ønsker de neste hundrevis av millioner brukerne velkommen til Crypto og Web3, vil skalerbarhetsutfordringene for ETH sannsynligvis øke.”

Forrige uke forklarte en JPMorgan-analytiker at introduksjonen av Ethereums Merge and Layer 2.0 vil fremskynde transaksjoner og potensielt redusere strømforbruket betydelig. En annen JPMorgan-analytiker bemerket imidlertid at Ethereum kan miste sin desentraliserte økonomiske dominans (utfordring) på grunn av skaleringsproblemer.

I mellomtiden er ikke Solana uten problemer. Forrige uke rapporterte Bitcoin.com News at Solanas nettverk opplevde “en forverring i ytelsen på grunn av en økning i svært beregnede transaksjoner … dette fører til økte lasting og transaksjonsbehandlingstider, og noen mislykkede transaksjoner.”

Er du enig med Bank of America i at Solano vil ta markedsandeler fra Ethereum og bli kryptoens Visa? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *