Coca Cola NFT: Alle…

I slutten av juli 2021 bestemte Coca seg for å ta en slurk fra NFT-bassenget med stor suksess. Etter at den første nettbaserte NFT-en ble auksjonert ut over tre dager, hentet brusgiganten inn 575 883,61 dollar.

Med en vennlig “loot chest” stil kiste i spillverdenen, har Coca Cola NFT bevist det som alltid har vært sant – NFT er kommet for å bli.

“Coca-Cola er et av de mest samlemerkene i verden og har en felles arv med forbrukere som leter etter enkle gleder.” – sa Salman Kariga, president for Coca-Cola International.

Derfor ser det ut til at verdens favorittbrus nå prøver å trenge inn i spillernes virtuelle hjerter.

Men hva fikk Coca Cola til å dykke ned i havet av ikke-sopp-tokens? Hvor er denne NFT på vei?

Hva er funksjonene som gjør at den skiller seg ut?

Og vil NFT fortsette å nytes, som en brus, eller vil den forsvinne som senere?

La oss finne svarene her, hvor du vil lære alt du trenger å vite om Coca Cola NFT.

Hvorfor stupte Coca-Cola ned i et hav av ikke-fungible mynter?

Brus-giganten Coca Cola lanserte NFT med et veldedig ønske: for Special Olympics International (SOI). I tillegg til å være en mangeårig samarbeidspartner, er SOI en forening som hjelper bedriften å oppfylle sitt målrettede samfunnsansvar.

Når han snakket om Coca Colas rike historie med forbrukere, kommenterte Salman Kariga: “Vår entusiasme for vår første NFT er ubegrenset. Vi går nå inn i Metaverse, hvor målet vårt er å få nye venner i disse nye verdenene.”

Careaga understreket at alle aspekter av Coca Cola-merket vil ha en refleksjon i den virtuelle verdenen, fortsatte Careaga, “Vi retolker kjerneaspekter av Coca Cola på spennende måter.”

Målet til Coca Cola NFT virker enkelt. Penetrere den virtuelle verdenen til Decentraland ved hjelp av Tafi – utvikleren av merkevare digitalt innhold og personlige avatarer – og utvikle merkevaren videre i denne blokkjedens tidsalder.

Årsakene til denne lanseringen ser imidlertid ut til å være mye dypere enn som så. De søker å bringe 150 års arv utviklet av brusgiganten inn i den virtuelle verdenen.

Og akkurat som Coca Cola, kan spillere nyte det dynamiske NFT-spillet som selskapet utvikler over en uavbrutt periode.

Hvor er Coca Cola NFT på vei i fremtiden?

Etter at de første budene ble auksjonert bort til $575 883,61, ser det ut til at en inkrementell vekstbane er akkurat det merkevaren streber etter.

Etter denne auksjonen kom Coca Cola til nyhetene igjen i desember 2021 med lanseringen av sitt andre NFT-sett – en gruppe på fire merkede NFT-er gjennom en app-basert markedsplass for digitale samleobjekter, Viv.

Den dagen tilbød brusgiganten tusenvis av barer, med en totalverdi på 1.000.000 dollar.

Det er en viss vår i Coca Colas steg med hvert steg mot vekst innenfor NFT-segmentet. Derfor håper vi på flere NFT-er fra det snart.

Hvis NFT-er når toppen av interesse, finn ut Hvordan kjøpe NFT Det er et must for deg.

Hva skiller Coca Cola NFT fra resten?

NFT veldedige aspektet som Coca Cola har hengitt seg til er ikke noe nytt. Det er det samme med de fleste av de store merkene som har tatt spranget inn i riket av ikke-fungible tokens.

Imidlertid har Coca Cola NFT X-faktoren som fungerer for det.

Først designet Coca-Cola denne NFT-en for å ta merkevareopplevelsen til neste nivå. Gjennom samarbeidet med TAFI, en utvikler av personlig avatar og digitalt merkevareinnhold, har brusgiganten introdusert en «vennskapsboks» – som ligner på en «loot box» – med følgende godbiter inni:

 1. Vennefond: Det er en vintage Coca-Cola-kjøler med bevegelses- og lysforbedringer. Ikke bare det, Sport “Live Light”-virvelen forbinder visuelt alle de andre NFT-ene i pakken.
 2. Coca-Cola jakke: Coca-Cola-jakken er en jakke som kan bæres, som gir subtile nikk til Coca-Cola-leveringsuniformen. I tillegg til standard samleutgaven, er en opplåsbar variant også tilgjengelig i Decentraland – 3D virtual reality-spillplattformen som nylig satte standarden for hva NFT kan være.
 3. Lydfotograf: Audiografen fremhever “suset” av brusen som helles i et glass og “pop”-lyden når flasken åpnes. NFT gjør dette gjennom live-repetisjon av den røde Coca Cola-platen – visualiser disse lydsignalene.
 4. vennskapsvogn Friendship Cart er et nytt spinn på kunstverket fra 1948 av Coca Cola-handelskort fra tidlig på 90-tallet. I tillegg til X-faktoren er bevegelsene og andre 3D-funksjoner som kortet trener.

I tillegg til ovennevnte tildelte brusselskapet anbudsvinneren et ekte Coca-Cola kjøleskap – SMEG FAB28.

På Tafi kan man kjøpe alle NFT-ene separat.

Hvordan kan du kjøpe Coca Cola NFT?

Her er trinnene for å kjøpe Coca Cola NFT:

 1. Gå til den offisielle TAFI-portalen: maketafi.com
 2. Velg Coca Cola NFT
 3. Siden leder deg til www.opensea.io. Velg å kjøpe noen av følgende fem varer.
  1. Coca Cola Bubble Bærbar jakke
  2. lydvisualisering
  3. vennskap
  4. antikk kjøler
  5. Delbar Coca Cola boblejakke
 4. Du kan kjøpe eller “gi et tilbud” ved å bruke de mange tilgjengelige alternativene. Metamask Det er det mest populære blant disse alternativene.

Vær imidlertid advart, for som alle merkede NFT-er er det en dyr affære å kjøpe disse.

Jakken kan brukes alene 500 ETH ($1 510 115).

siste ord

Coca Cola NFT er kommet for å bli. Siden lanseringen har brusgiganten blitt en av de største selgerne av NFT-er på markedet. Og basert på det vi har sett så langt, er det bare begynnelsen.

Bare det bærbare aspektet ved boblejakken er verdt inngangsprisen.

Så ja, det er ikke en av de NFT-ene som vil falme før.

Denne kryptonyheten er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *