Louis Vuitton øker spillet sitt; …

Super kombo

Hvem hadde trodd at det eksklusive synonymet til luksus, Louis Vuitton, en dag skulle komme inn på mobiltelefonene våre og det også via en spillapp. Mens den andre bølgen av “aldersforandrende” Covid-19 rystet verden, i august 2021, tok det Paris-baserte franske motehuset Louis Vuitton bølger i moteverdenen ved å bli med i eliteklubben NFT, ved å lansere en splitter ny mobil spill app. ny.

For å feire tohundreårsdagen for fødselen til grunnleggeren, verdens mest verdifulle luksusmerke, lanserte Louis Vuitton “Louis: The Game”. Videospillet er kompatibelt med både Android- og iOS-enheter, og er innebygd med NFT-er eller ikke-fungible tokens fra premiummerket.

LV er imidlertid ikke det eneste luksusmerket som har gått inn på mobilspillarenaen eller gått inn i NFT-klubben via en mobilapp. For å promotere merkevaren sin har motegiganten Burberry også gitt ut en NFT-spillkarakter kalt Sharky B for flerspillerspillet på nettet utviklet av Mythical Games Inc. , kjent som Blankos Block Party.

Det som skiller «Louis: The Game» er det faktum at den inneholder digital kunst av den verdenskjente digitale kunstneren Beeple. Beeple laget 10 av de totalt 30 NFT-ene som er tilgjengelige i spillet, som spillere kan samle etter hvert som spillet skrider frem. Selv om de inkluderte NFT-ene er samleobjekter, vil ikke spillere kunne kjøpe NFT-ene.

Lewis-spill: Hva er i spillet?

For å minne oss selv på verdien av det kjente merket til LV, viser statistikk at det er det 9. mest verdifulle merket i verden (ifølge Forbes 2020) og er verdsatt til mer enn 47 milliarder dollar. Eventyrspillet, som er et førstepersons historiespill, fikk mer enn en halv million nedlastinger for iOS den første uken med livestreaming.

Louis: The Game er litt basert på Louis Vuittons personlige liv og karrierereise. «Vivienne», motemerkets maskot og hovedperson i spillet, tar spilleren gjennom de første dagene av Vuittons reise mot å skape merkevaren til Paris. Selve karakteren er designet rundt merkets monogramtrykk med ansiktsdesignfunksjoner inspirert av blomstermønstre.

Det eventyrbaserte spillet har en fantasiverden med seks virkelige steder, der Vivian krysser forskjellige land, inkludert Japan, Frankrike, Kina, Storbritannia og USA. Mens hovedpersonen reiser gjennom disse eksotiske stedene, er målet med spillet å samle 200 lys for å feire Louis Vuittons bursdag. Sammen med dette møter spilleren også 30 ikke-fungible tokens eller NFT-er samt en samling postkort om livet til Louis Vuitton, familien hans og selve motemerket.

Hvert av de 200 lysene i spillet låser opp interessante historier om reisen til Louis Vuitton, familien hans og motehuset. Når du kommer inn i Louis The Game, begynner et eventyr hvor du kan løpe, hoppe og samle minner underveis. Vivienne kan tilpasses og gis totalt 12 forskjellige utseende, inkludert uformelle jeans og astronaut-inspirerte hvite. Du kan også velge forskjellige Louis Vuitton-monogramtrykk og fargerike temaer for å tilpasse karakteren din mens du lærer om LV-historien gjennom spillingen.

Første tur eller heldig andre?

Selv om spillverdenen allerede er full av svært vellykkede apper som Temple Run, Subway Surfers, Angry Birds etc., har det første i sitt slag mobilspillet fra verdens mest luksuriøse luksusmerke definitivt skapt krusninger i moten. teknologiens verden. Dette er imidlertid absolutt ikke merkets første inntog i spillindustrien.

I 2019 slo Louis Vuitton seg sammen med League of Legends for å lage en unik kapselkolleksjon med designerklær inspirert av League of Legends-videospillet. Men “Louis: The Game”, også kjent som “200 anekdoter” på noen områder, er absolutt merkevarens første direkte engasjement med NFT-er. Ett spørsmål råder likevel. Hvorfor bestemte Louis Vuitton seg for å utvikle et mobilspill?

Hvorfor churros?

Ja, å feire grunnleggerens 200-årsdag er definitivt en av hovedgrunnene til at selskapet lanserte et mobilspill. Dette er imidlertid absolutt ikke slutten på festlighetene. Det er faktisk også en roman og en dokumentarfilm basert på Louis Vuittons liv og merkevare under utvikling. Men eksperter tror at den virkelige grunnen til at LV Games prøver å få oppmerksomheten til generasjon Z. Tradisjonelt retter Louis Vuitton seg hovedsakelig mot velstående kvinner fra midten av 30- til midten av 50-årene sammen med unge motefølgere. På den annen side står mobilspillet i full kontrast til LVs forretningstilnærming.

Designet til “Louis: The Game” ser ut til å ha blitt designet for å tiltrekke og underholde et nytt ungt publikum, spesielt teknologikyndige individer. Det er en måte for LV å skape en ny base av følgere, Gen-Z vanskelig å påvirke. Og hva kan gjøre susen mer effektivt enn å skape en utfordring som alle kan ta del i, spesielt uten å kjøpe noe! Selv om det høres ut som en flott mulighet for merkevaren til å presentere seg for et yngre publikum, er det for forbrukere en av de lommevennlige måtene å være en del av LV-verdenen.

hindring (hindringer)

Dessverre er ikke en god plan akkurat perfekt når det gjelder utførelse. «Louis: The Game» har en god del av tekniske problemer, alt fra lydproblemer til tilfeldige krasj og etterslep. Flere spillere rapporterte problemer med at spillet ikke klarte å produsere musikk, mens noen klaget på spillets bildefrekvens. Spillkontrollene forble imidlertid problemet nummer én i tillegg til etterslepet i spillingen.

Louis Vuitton gjorde imidlertid en prisverdig jobb med konseptet og konseptet til spillet. Spillerne berømmet grafikken og ideen bak spillet. Først med videreutvikling kan spillopplevelsen og den generelle sjarmen til mobilspillet forbedres ytterligere.

Denne kryptonyheten er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *