Meta Tittel: Ferrari NFTs: Ny…

For hver dag som går hører du om et nytt merke som klatrer på NFT-vognen. For eksempel, men ikke begrenset; Store navn som Nike, Louis Vuitton, Visa og Lamborghini har gått inn i NFT-verdenen.

Ferrari x Villas NFts

Nylig inngikk den italienske luksussportsbilprodusenten Ferrari et samarbeid med det sveitsiske teknologiselskapet Velas Network. I dette partnerskapet vil Villas tilby eksklusivt digitalt innhold for Scuderia-fans.

I en uttalelse sa Ferrari: “I tillegg vil Villas være hovedsponsor for Ferrari Esports Series, online mono-merkeserien til Prancing Horse, og Team Esports som vil konkurrere i F1 Esports Series, den offisielle digitale mesterskap. Alle deltakende lag konkurrerte i F1 Esports Series. World Formel 1 FIA”

I dette fornemme partnerskapet har Ferrari understreket at foreningen er like eksepsjonell som merket selv. Vilas har et mangfoldig team av ingeniører, kryptografer, forskere og matematikere. I tillegg ledes teknologiselskapet av resultatdrevne bedriftsledere. “Vi er glade for å starte dette samarbeidet med Velas Network AG, et selskap som gjør innovasjon og ytelse til kjennetegnet for teknisk avanserte produkter og tjenester: disse er alle verdier som forener oss og som har ført til at vi har valgt Velas som en av våre utmerkede partnere,” sa daglig leder for Scuderia Ferrari. Dette er tilstrekkelig til å konkludere selskapets tilfredshet med dette samarbeidet.

I tillegg omtalte administrerende direktør i Villas Ferrari som et “ikon for fortreffelighet”.

“Etter å ha bygget neste generasjon blockchain med fokus på både bærekraft og ytelse, var det bare naturlig å samarbeide med et annet ikon for fortreffelighet, Ferrari. Vilas har introdusert en innovativ og diversifisert serie av blockchain-ledende teknologier og tilhørende produkter, som nå vil bli vist på høyden av motorsport.» . – Farhad Shagulyamov – administrerende direktør Vilas

En av kritikkene som de fleste kryptorelaterte operasjoner møter, er undersøkelsen om energieffektivitet eller i noen tilfeller påstander om innvirkningen på planetens helse gjennom energikrevende bruk. Selv om det er sant at noen av de mest populære blokkjedene bruker mye strøm, kan det ikke generaliseres til annenhver blokkjede.

Med virkningen av energieffektivitet i tankene, har Ferrari valgt å samarbeide med noen som takler problemet med “overdreven energibruk”. Som et resultat inngikk de et samarbeid med Vilas. Mens Velas’ hastighet er USP tilstrekkelig, gjør det faktum at den har en karbonfri prosess den til et ideelt valg for alle som vil ha begge deler; Avansert og miljøvennlig teknologi.

På dagen for den offentlige kunngjøringen ble VLX-tokenet priset til $0,35 og steg til $0,55 i løpet av en uke. Dette er bare begynnelsen og ser på Ferraris massive følgere på nett – over 21 millioner på Instagram og 3 millioner på TwitterVLX-nettverket bør forvente noe trafikk. Vi har akkurat begynt.

NFTs: Bare begynnelsen

På forbruksfronten berører vi knapt den øvre grensen til de tidlige brukerne av den relativt nye ideen om NFT-er. Den er fortsatt i sine tidlige dager og har klart å tiltrekke seg oppmerksomhet og penger som noen vil kalle gale.

Bare i 2021 ble den totale omsetningen av NFT-er beregnet til 25 milliarder. NFT-er fra en brøkdel av en dollar til flere millioner dollar har funnet et hjem i samleres digitale lommebøker. Og tro meg, når jeg forteller deg, er det NFT-er som har solgt for over 50 millioner dollar.

I den siste måneden av 2021 debuterte det populære sportsmerket Adidas i NFT-området. NFT-er – Into the Metaverse solgt for 23,5 millioner dollar. I mellomtiden har Nike klart å fylle syv handelsordrer ettersom den knytter lissene for å gå inn i metaversen.

Utvidelse til riket av digitale eiendeler, vil bilprodusenten åpne seg for en hel rekke kunder som ønsker å eie Ferrari-merket.

Denne kryptonyheten er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *