Tittel: NFL All Day NFTs: All The…

NFL er alltid klar til å behandle fansen med et nytt show.

Enten det er merchandise, spill, fremhevede videoer eller noe annet, har ligaen alltid vært den som henvender seg til fansen med full entusiasme og interaksjon.

Så da NFL hadde en sjanse til å utvikle NFT-settet for fansen deres, gjorde de det med en gang, uten å kaste bort mye tid.

NFT-gruppen skulle koordineres og administreres av DapperLabs, det samme selskapet som bidro til å lage NBA Top Shots. Dapper Labs ble med i NFL Show i NFL og bestemte seg for å gjenta suksessen hun hadde med NBA-innsatsen. Så mye at han hadde det samme på tilbud.

Så, hva er settet med ikke-fungible symboler i NFL? Bør du ta vare på dem? La oss finne det ut.

NFL Everyday NFTs: Hva er det neste?

Kunngjøringen av NFL All Day NFTs kom 29. september 2021, da Dapper Labs og NFL kombinerte med National Football League Players Association (NFLPA) for å kunngjøre den definitive versjonen av heldags NFT.

Kunngjøringen ble gjort på den offisielle NFL-nettsiden. Imidlertid, etter at kunngjøringen ble utgitt, er alt som er tilgjengelig for NFT-fans en nettside og Discord er tilgjengelig. Dette er grunnen til at mange lurer på stadiet i prosjektet.

“De helt nye digitale samleobjektene gir NFL-fans en unik mulighet til å samle og eie NFT-er som viser frem noen av spillets største og mest populære øyeblikk fra ikoniske spillere uke til uke gjennom hele sesongen,” heter det i utgivelsen i den nevnte offisielle NFL-kunngjøringen.

Men når det gjelder den endelige utgivelsen av NFT-gruppen, er det ingen informasjon om det samme og når denne artikkelen vil bli publisert, som 11. januar 2022.

Men det er en “Bli med i kø”-knapp nederst som hjelper deg med å få tilgang til NFT-listen. Når du klikker på knappen, blir du omdirigert til en registreringsside hvor du kan registrere deg i nedtrekkslisten.

Hva er i vente for deg?

Samlingen fra Dapper Labs ligner på NBA Top Shots når det kommer til hva som tilbys.

NFL All Day NFTs-pakken består av en serie videoer av de beste NFL-funksjonene som vil bli lagret på Flow blockchain-teknologi for livet.

Om Dapper Labs

Selskapet bak NFL All Day NFTs heter Dapper Labs, og de har en ganske god CV når det kommer til å lage NFT-er og administrere implementeringen av dem.

Dapper Labs er også selskapet bak en av verdens mest kjente og eldste NFT-er som ble mainstream – Crypto Kitties, i 2017. Selv om det var en fjær i hatten deres, var det en hake. NFT brøt Ethereum-blokkjeden. Dette førte til at selskapet tok en beslutning som definerer det for fremtiden.

Dapper Labs bestemte seg for å finne opp sin egen Flow blockchain-teknologi, som på mange måter var Ethereum overlegen.

Ny teknologi fungerte til deres fordel. En av hovedfordelene med Flow-blokkjeden er at den er gassfri, noe som betyr at kundene ikke trenger å betale for hver transaksjon. Dessuten er Flow designet for å utføre over 10 000 transaksjoner per sekund, noe som øker påliteligheten og synligheten.

Siden den gang har Dapper Labs jobbet med noen av de beste navnene i verden, som UFC, NFL, La Liga og Warner Music Group, for å skape og forbedre deres digitale beholdninger.

Foruten sin egen blokkjedeteknologi, introduserte Dapper Labs også sin egen NFT-lommebok. Denne lommeboken var nyttig for å utføre transaksjoner for hver NFT som er til stede i Flow blockchain-teknologien. Derfor betyr dette at pengene du kan bruke i NBA Top Shots, også kan brukes i NFT All Day NFT.

Konklusjoner

Det har vært ganske klart hvorfor noen merker og organisasjoner ser etter ikke-fungible tokens.

Grupper som NBA Top Shot eller NFL All Day NFT er vitnesbyrd om at NFT-teknologi kan være tilstede i lang tid. Men forbeholdet er fordelen.

Merkevarer og organisasjoner trenger å vite den perfekte grunnen til at de ønsker å lansere NFT. Hvis de gjøres riktig, kan de gjøre underverker som et verktøy for engasjement, interaksjon og formålstjenlig tjeneste. Det kan imidlertid bli en katastrofe hvis det eneste åpenbare målet viser seg å være å “følge med trenden”.

Denne kryptonyheten er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *