Topp 5 Metaverse kryptovalutaer…

Denne helgen fortsetter kryptomarkedene å handle sidelengs, med Bitcoin og Ethereum som holder nivåer på henholdsvis $43K og $3.3K. Den globale markedsverdien for kryptovaluta forblir stabil over $2 billioner, og vi får en del mynter av stor verdi i dag. Denne artikkelen ser på de tre beste kryptovalutaene fra Metaverse som får den høyeste prisen i dag, 15. januar.

Merk: Artikkelen nedenfor er ordnet etter prisgevinster i løpet av 24 timer, fra laveste til høyeste.

Richie Elon (RICI) + 21 %

Rici Elon ble lansert i november 2021 og er et meme- og Metaverse-ikon med en hyperdeflasjonsmekanisme. Den har spill-for-profit-spillet SafeMEME, som oppmuntrer spillere til å holde RICI-tokens. RICI er BEP-20 tokens som lever på Binance Smart Chain, brukt som den opprinnelige valutaen på plattformen.

Ricci Elon var en av de første meme-tokenene som ble lansert med NFT-spillet, der verdien av NFT ble designet for å øke eksponentielt på grunn av tokenets sammentrekkende tilbud. Brukere kan sjekke ut Rici Elon-spillet og registrere seg for en konto. Spillet er fullt funksjonelt med en markedsplass der brukere kan kjøpe NFT-er.

Etter lanseringen i november har prisen på RICI falt betydelig siden toppen. Mens RICI har fått mer enn 20 % i dag, er 24-timers handelsvolumet bare $20 000. Dette betyr at RICI bør behandles som en investering med høy risiko og høy avkastning fordi prisen lett kan svinge i begge retninger.

Du kan kjøpe RICI på PancakeSwap.

Motorstarter (EJS) + 22 %

Enjinstarter ble lansert i oktober 2021, og er en blockchain-spillplattform og Metaverse-plattform fokusert på å utvide Enjin-økosystemet. Enjinstarter, bygget på Binance Smart Chain, har en startplattform for lag som ønsker å samle inn penger for å utvikle GameFi- og Metaverse-prosjekter.

EJS er den lokale valutaen på plattformen. Enjinstarteren er bygget på Enjins Jumpnet-blokkjede, som har ingen gassavgifter, karbonnegative NFT-er og smart kontraktstøtte.

Mens lanseringsrampen Enjinstarter offisielt er tilknyttet Enjin, eies og drives selskapet uavhengig. Enjinstarter er en av de største vinnerne i dag ettersom teamet slipper flere prosjekter på lanseringsfeltet og utvikler sitt økosystem.

EJS handles for øyeblikket til $0,08 etter å ha nådd et rekordhøyt nivå på $0,21 i november. Den nåværende prisen er et flott inngangspunkt, forutsatt at EJS har nådd bunnen. Gitt at prosjektet er relativt nytt, og markedsverdien på 46 millioner dollar er ganske konservativ, ville det ikke være overraskende om EJS kunne doble seg i pris innen slutten av året.

Du kan kjøpe EJS på Uniswap, MEXC eller BigONE.

DeFi Degen Land (DDL) + 23 %

Lansert i november 2021, DeFi Degen Land er en lek-for-tjene Metaverse-kryptovaluta som gjør det mulig for brukere å lage en ny plattform i deres virtuelle virkelighetsverden.

Degen Land Metaverse vil inneholde flere minispill, hver med en ukentlig ledertavle. Spillere som kommer til den ukentlige ledertavlen vil bli belønnet med pengepremier fra $50 til $500.

DeFi Degen Land er en kryptering på tvers av plattformer som støtter Crypto.coms CRO-nettverk og Binances BSC-nettverk. DDL er det opprinnelige BEP-20-tokenet på DeFi Degen Land-plattformen som vil bli brukt som hovedvaluta på plattformen deres.

Med en markedsverdi på 5,3 millioner dollar er DeFi Degen Land et undervurdert Metaverse-prosjekt fordi det allerede har en MVP (Minimum Viable Product) som brukere kan teste.

Du kan kjøpe DDL på PancakeSwap og CoinTiger.

Solice (SLC) + 31 %

Solice lanserte sin token i januar 2021, og er den første multi-plattform VR Metaverse bygget på Solana blockchain. Det vil ligne på Decentraland og The Sandbox, slik at spillere kan utforske 3D Metaverse og kjøpe land.

Solice bygger et brukereid Metaverse som vil tillate spillere å utforske sin verden i et virtuell virkelighetsmiljø. I tillegg vil Solice gjøre det mulig for brukere å kjøpe og selge eiendeler på sine markedsplasser innenfor Metaverse.

Solice har også en vinn-vinn spillmodell med flere minispill i Metaverse som vil gjøre det mulig for spillere å tjene inntekter og motta sjeldne tokens og eiendeler. Videre vil Solice tilby en dedikert editor som vil gi brukerne en praktisk måte å lage, sette sammen og dele 3D-modellressurser og lage unike minispill.

SLC nådde nylig en ny all-time high på $4,1 etter å ha steget mer enn 34 % de siste 24 timene. Solice lanserte nylig sin egen innsatsplattform for sine eiere, noe som betyr at mange brukere har låst myntene sine. Dette er sannsynligvis grunnen til at prisen på SLC har gått opp og sannsynligvis vil fortsette å stige.

Du kan kjøpe SLC på Raydium, Gate.io, Huobi Global, LBank, Orca og BitMart.

Planet Sandbox (PSB) + 57 %

Metaverse-kryptovalutaen ble lansert i oktober 2021, og kryptovalutaen som får mest pris i dag er Planet Sandbox, et Binance Smart Chain-prosjekt med siste kamper. PSB er det originale BEP-20-tokenet på plattformen.

Planet Sandbox beskriver seg selv som det beste sandkassespillet i fysikk som gjør det mulig for spillere å bygge og tilpasse kreative sandkasseverdener med ubegrensede gjenstander. Planet Sandbox er også et flerspiller NFT-spill som lar brukere ta del i en kamparena og dra nytte av kampene.

Videre viser den deres Planet Sandbox Metaverse, der spillere kan spille, bygge, eie og dra nytte av deres erfaringer. Prosjektet er en skaperorientert, fellesskapsfokusert plattform som gjør det mulig for uavhengige skapere å slippe kreativiteten løs og tjene penger på det.

Planet Sandbox har imponerende partnere som Gate.io og støttes av noen viktige prosjekter som GameFi, Newave Capital, DEC.ventures og mer. Den nåværende markedsverdien på $3,5 millioner er relativt lav, og PSB kan lett sette en ny all-time high når teamet fortsetter å utvikle sin Metaverse.

Du kan kjøpe PSB på PancakeSwap, Gate.io og Hotbit.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Innebygging av tweet For å holde deg oppdatert med de siste Metaverse-nyhetene!

Bildekilde: Feylite / Shutterstock.com

De 5 beste Metaverse-kryptovalutaene som får den høyeste prisen i dag (15. januar) dukket opp for første gang på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *