Vitalik Buterin spør Twitter …

Vitalik Buterin, medgründer av Ethereum, gjennomførte et par Twitter-avstemninger der han spurte sine følgere om 80 % av alle transaksjoner og besparelser i 2035 var i én valuta og ikke eter, hvilken valuta de foretrekker. De ble bedt om å velge mellom en rekke kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Cardano, Solana, Tron og Binance.

Vitalik Buterins kryptovalutaundersøkelser på Twitter

Vitalik Buterin, medgründer av Ethereum, satte opp Twitter-avstemninger torsdag for Ethereum-fellesskapet. “Du våkner opp i 2035 og 80% av alle transaksjoner og sparing i verden er i en enkelt valuta som ikke er ETH. Hva vil du at det skal være?” skrev han.

I sin første tweet ba Buterin sine følgere om å velge mellom BTC, USD, SOL og ADA. Den andre tweeten lar dem velge mellom TRON, BNB, CNY og NEO. Etter 24 timer endte den første avstemningen med 600 697 stemmer og den andre med 358 743 stemmer. Cardano (ADA) leder an i den første undersøkelsen, etterfulgt av Bitcoin (BTC) og Solana (SOL). Tron (TRON) leder den andre avstemningen, etterfulgt av Binance Coin (BNB) og neo (NEO).

Buterins første undersøkelse inkluderte de beste kryptovalutaene etter markedsverdi, unntatt stablecoins. I skrivende stund har Bitcoin, den største kryptovalutaen, en markedsverdi på 821 milliarder dollar basert på data fra Bitcoin.com Markets. Solana, den femte største kryptovalutaen, har en markedsverdi på 47 milliarder dollar mens Cardano, den syvende største mynten, har en markedsverdi på 42 milliarder dollar.

Den andre undersøkelsen av Buterin, den tredje største kryptovalutaen, inkluderer Binance, som har en markedsverdi på 83 milliarder dollar. Tron har en markedsverdi på 7 milliarder dollar mens Neo er mindre enn 2 milliarder dollar.

Mens meningsmålingene utført av Ethereum-grunnleggeren hørtes interessante ut og tiltrakk seg mange kommentarer og likes på sosiale medier, har folk stilt spørsmål ved Buterins motivasjon for å publisere slike undersøkelser, valget av kryptovalutaer han listet opp, om robotene ble stemt på, og sannsynligheten for at At 80 % av transaksjonene vil være i én valuta.

Bitcoin-handler Tone Vays kommenterte: “Leter Vitalik etter en ny jobb?” Administrerende direktør for kryptobørsen FTX, Sam Bankman-Fried, sa:

Disse resultatene…..ville.

Andre kryptovalutaer anbefalt av Vitaliks følgere på Twitter som svar på meningsmålingene inkluderer XRP, dogecoin (DOGE), shiba inu (SHIB) og polkadot (DOT).

I mellomtiden indikerte mange mennesker at Buterins meningsmålingsresultater bare gjenspeiler populariteten til visse kryptovalutaer blant hans følgere og Twitter-brukere, og understreket at de ikke har noen innflytelse på populariteten til en bestemt kryptovaluta i den virkelige verden. Bank of America tror imidlertid at Solana kan ta markedsandeler fra Ethereum.

Hva synes du om meningsmålingene Vitalik Buterin? Hva er din favoritt kryptovaluta? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *