Bitcoin (BTC) Prisprediksjon: …

Bitcoin-konsolidering, mangler kjøpere på høyere nivåer – 16. januar 2022

Siden prisfallet 7-8 januar har BTC/USD gjenopptatt en rekkeviddebegrenset bevegelse fordi den mangler kjøpere på høyere nivåer. BTC-prisen svinger mellom $40.850 og $44.000. Etter to mislykkede forsøk på å bryte motstanden på $44.000, konsoliderer kryptoen seg over støttenivået på $42.000 i midten av prisklassen. Bitcoin handles til $42 998 ved pressetidspunktet.

Motstandsnivåer: $70 000, $75 000, $80 000
Støttenivåer: $50 000, $45 000, $40 000

BTC/USD – daglig diagram

Etter at den ferske bearish-korreksjonen ble gjenopptatt, solgte bjørnene på hvert rally. Den 13. januar steg prisen på BTC til 44 069 dollar, men kryptovalutaen sto overfor en umiddelbar avvisning. Markedet falt kraftig til så lavt som $41 845, men gjenopptok stigningen. Prishandlingen er imidlertid dominert av tilstedeværelsen av en liten lysestakekropp. Dette tvang bitcoin-prisen til å konsolidere seg under og over 21-dagers glidende gjennomsnittslinje.

Disse små lysestakene kalles Doji og Spinning Tops. Lysestaker viser at kjøpere og selgere er avventende i retning av markedet. I mellomtiden konsoliderer kryptovalutaen seg under motstandsområdet på $44 000. Hvis prisen spretter over gjeldende støttenivå, vil den siste toppen bli brutt. BTC-prisen vil stige til $47 000 prisnivå. Mer bullish momentum kan følge.

Brazilian investerer 1 % av byens reserver i Bitcoin

Eduardo Paes, ordfører i Rio de Janeiro, Brasil, har til hensikt å allokere 1% av byens statskasse til bitcoin. På grunn av dette planlegger Paes å “Crypto Rio”, eller gjøre byen om til et kryptoknutepunkt under Rio Innovation Week på torsdag. Pace bemerket også at staten også planlegger å tilby skattelettelser til industrien. Byens finansminister Pedro Paulo vurderer 10 % rabatt på Brasils eiendomsskatt på betalinger med Bitcoin.

    Bitcoin (BTC) Prisprediksjon: BTC/USD i en rekkevidde, mangler kjøpere på høyere nivåer
BTC/USD 4 timers diagram

Imidlertid er Bitcoin-prisaksjonen litt over $42 000 fordi den mangler kjøpere på høyere nivåer. Prisbevegelsen var minimal på grunn av ubesluttsomme lysestaker. Kryptovalutaen vil sannsynligvis være i en rekkeviddebestemt bevegelse i noen dager til. BTC/USD risikerer ytterligere nedgang.

Ønsker du å kjøpe eller handle Bitcoin (BTC) nå? Invester i eToro!

68 % av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren

Les mer:
• Hvordan kjøpe kryptovaluta
• Hvordan kjøpe Bitcoin

Denne kryptonyheten er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *