CoinMarketCap forsvarer seg selv…

Kryptosamfunnet på Twitter har vært fullt av diskusjoner angående nodene til Shiba Inu (SHIB) token på CoinMarketCap. Utviklerne bak meme-mynten har uttalt at CoinMarketCap har oppført falske SHIB-adresser.

CoinMarketCap viser 3 falske kontraktsadresser

Dramaet skjedde på Twitter etter utviklerne av Shiba Inu annonsør Tre falske meme-kontrakttitler har blitt gitt ut. De tre adressene tilhører Binance Smart Chain (BSC), Solana (SOL) og Terra (LUNA).

Ansatte fra Shiba Inu-samfunnet rapporterte at adressene til de tre kontraktene ikke var sikre. Personalet nevnte også at prissporingsplattformen for kryptovaluta ikke korrigerte feilen til tross for at de ble varslet.

i det uttalelseCoinMarketCap rapporterte at kontraktsadressene oppført på plattformen faktisk var ormehullsadresser opprettet for å lette transaksjoner på tvers av kjeder. Plattformen rapporterte også at Shiba Inu token-ansatte ikke hadde klart å gå gjennom offisielle kanaler for å kontakte dem om problemet.

CoinMarketCap rapporterer at de allerede har kontaktet Shiba Inu-fellesskapet for å avklare saken. Shytoshi Kusama, frivillig prosjektleder for Shiba Inu Project, har ikke kommentert dette.

Kusama retweetet imidlertid et annet innlegg fra en Twitter-bruker, og sa: “Hvis du skal tillate svindlere å legge til falske kontrakter på siden vår (vi er bare ERC-20), bør du slette SHIB. Du vil i hvert fall ikke gjøre det. samarbeide med svindel. Du har ignorert oss i flere måneder. Hvor er yrket ditt??”

Chip som et populært meme

Shiba Inu er et av de mest populære meme-symbolene i dette segmentet. Tokenet har oppnådd bemerkelsesverdige gevinster det siste året og samlet et stort antall følgere i kryptosamfunnet. Fellesskapet er veldig aktivt på Twitter, og har vært i forkant med å forsvare meme-ikonet.

I desember anla en tidligere SHIB-miljøpåvirker som drev en medisinsk plattform et søksmål mot Shytoshi Kusama. Legen truet også med å avsløre Kusamas identitet under rettsmøtet. Imidlertid var SHIB-fellesskapet raskt til å forsvare sin ledende utvikler.

Det medisinske nettstedet mistet rundt 10 000 følgere i løpet av få timer etter at nyheten om søksmålet dukket opp. I tillegg er Twitter-innleggene publisert av plattformen fylt med negative kommentarer. En enkeltstjernetilbakemelding ble også sendt til nettstedets TrustPilot-side.

Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Denne kryptonyheten er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *