Fantom (FTM) setter ny rekord…

En av Ethereum-Layer 1-konkurrentene som nylig har vært i nyhetene er Fantom (FTM)! I løpet av helgen steg prisen på Fantom (FTM) nær $3,40 for å nå en ny all-time high. Dette kommer på baksiden av en solid pumpe på 15 % i FTM-priser søndag 16. januar.

Ifølge leverandøren av kjededata Santiment, blir raten for FTM-finansiering på plattformer som Binance negativ, noe som indikerer tunge shortposisjoner. Imidlertid har de kortere brent fingrene sine kraftig under en så sterk prisøkning. Som Santiment. Dataleverandør Rapporter:

Fantom nærmer seg 3,47 dollar # Hele tiden, i slutten av oktober. Signal for nøye observasjon FTM-dollarFinansieringsrente på børser som Binance. Når det var negativt, noe som indikerer mange salg-off, har prisene en tendens til å skyte i været.

Høflighet: Santiment

En annen viktig milepæl som Fantom oppnådde i helgen var antallet DEX-transaksjoner. Lørdag 15. januar rangerte Fantom på tredjeplass i volumet til DEX-kjeden etter Ethereum og Binance Smart Chain. Dessuten har Fantom også klart å overgå giganter som Polygon og Avalanche når det gjelder DEX-transaksjoner.

Fantoms Defi TVL når 10 milliarder dollar

Årsaken bak den siste prisøkningen på FTM er også den høye DeFi-aktiviteten. Den totale låste verdien (TVL) på Fantom-blokkjeden oversteg 7,75 milliarder dollar forrige uke. Dette var et svimlende hopp på 26 % på ukentlig basis.

Fantom dukker opp som en raskere konkurrent til andre Ethereum Layer 1-er ettersom den har utnyttet en DAG-basert smart kontraktsplattform for DApps som gjør den svært skalerbar. Dessuten posisjonerer Fantom seg også som et billigere og raskere alternativ til andre Ethereum Layer 1.

Fantom bruker for eksempel bare 1 sekund på å overføre penger med transaksjonskostnader så lave som $0,0000001. Mens i Ethereum er gjennomsnittlig transaksjonstid 15 sekunder og gjennomsnittlig transaksjonskostnad er $3.

Fantoms opprinnelige FTM-token kan være nyttig for ulike formål som innsats, betalinger og styring.

Fantom posting (FTM) har nådd et rekordhøyt nivå, og en viktig pengeinnsamlingsverdi som bør sees først på CoinGape har dukket opp.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *