Fidelity forventer flere stater…

Fidelity forventer at flere suverene nasjonalstater, eller til og med sentralbanker, vil få bitcoin i år. “Det er en høyrisikospillteori på spill her at hvis bitcoin-adopsjonen øker, vil land som sikrer seg litt bitcoin i dag ha det bedre konkurransedyktig enn sine jevnaldrende,” forklarte selskapet.

Fidelity Crypto-spådommer

Fidelity Digital Assets, et datterselskap av Fidelity Investments, publiserte en rapport om kryptovaluta-trender og deres potensielle fremtidige innvirkning tidligere denne måneden. Blant trendene som diskuteres i rapporten er adopsjonen av kryptovalutaer av suverene nasjoner.

“Det siste året har sett noen store grep fra verdens myndigheter i forhold til digitale eiendeler,” beskrev Fidelity. Rapporten diskuterer land som Kina som har forbudt kryptovalutaer og land som El Salvador som har tatt den motsatte tilnærmingen og legalisert BTC-budgivning.

“Vi tror at utviklingen observert i år ikke kan være mer motstridende. Forfatterne av rapporten mente at tiden absolutt ville avgjøre den mest vellykkede veien. De bemerket imidlertid:

Det ville i beste fall være vanskelig å oppnå et fullstendig forbud, og hvis det lykkes, vil det føre til et stort tap av rikdom og muligheter.

“Vi tror også at det er en spillteori med høy risiko på spill her, der hvis bitcoin-adopsjonen øker, vil land som sikrer noen bitcoin i dag ha det bedre konkurransedyktig enn sine jevnaldrende,” fortsatte forfatterne og forklarte:

Derfor, selv om andre land ikke tror på investeringsoppgaven eller tar i bruk bitcoin, vil du måtte tegne noen som en form for forsikring.

Fidelity forklarte, “Med andre ord kan en liten kostnad betales i dag som en sikring sammenlignet med kostnadsår som kan være mye større i fremtiden.” Investeringsselskapet konkluderte:

Så vi ville ikke bli overrasket over å se andre suverene nasjonalstater kjøpe bitcoin i 2022 og kanskje til og med se en sentralbank gjøre oppkjøpet.

Presidenten i El Salvador, Neb Bokel, spådde også forrige uke at ytterligere to suverene land vil ta i bruk bitcoin som lovlig betalingsmiddel i år. Devere Group-sjef Nigel Green er imidlertid mer optimistisk. Tre land til er ventet å ta i bruk bitcoin som lovlig betalingsmiddel i år.

Er du enig med oppriktighet? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *