GemUni deaktiverer kodespill ved å bruke …

Pressemelding. GemUni, Play To Earns desentraliserte NFTs-spillplattform, har annonsert sin kommende dato DEX Initial Demo (IDO) vil finne sted på tre lanseringsramper GameFi, Red Kite og KrystalGO 19. januar. GemUni bygger en desentralisert NFT-spillplattform for alle rundt om i verden for å dele moro, letthet og lek for å vinne uformelle NFT-spill og signaturspill. Brukere kan nyte morsomme spill mens de tjener penger på opplevelsene sine med spillplattformbelønninger og GENI Pass NFT-transaksjoner.

Flott start

Siden kunngjøringen har GemUni hatt tre måneder fulle av aktiviteter og milepæler. I desember i fjor markerte INOs store åpningsarrangement, som inneholdt gjester fra fremtredende spill- og blokkjedeorganisasjoner, første gang GENI Pass NFT-er ble tilbudt i flere NFT-markeder. Kryptografi- og spillentusiaster har fått mye oppmerksomhet fra GemUnis GENI Pass NFT, med tusenvis av GENI Pass NFT solgt. Et godt utgangspunkt fikk GemUni til å kunngjøre Beta-testing og Christmas Mini Challenges. Betatesten var vellykket, og tiltrakk spillere til å delta i flere utfordringer og tjene prosjekttokens.

En imponerende portefølje av partnere og et lovende veikart for 2022

Noen dager før IDO fortsetter GemUni å nå nok en milepæl. I en privat innsamlingsrunde samlet GemUni inn 2 millioner dollar fra investorer. På dette tidspunktet har prosjektet en portefølje av mer enn 30 private investorer og partnere, inkludert kjente venturekapitalister som Kyber Ventures, Shima Capital, ZBS Capital (CryptoDiffer), Kyros Ventures (Coin68), Gain Associates, ZipMex og HG Ventures, blant mye annet.

Tidligere i januar kunngjorde GemUni sitt lovende veikart for 2022. I tillegg til den uformelle spillplattformen med mer enn 500 spill som skal utgis i første kvartal, kunngjorde prosjektet også premium-spillplattformen med kommende spill som The Olympus og Hero Infinities og CyberRace, Moon 2050, og ZodiBoom. Marketplace NFT-er vil også bli distribuert for å støtte spillernes NFT-handelsaktiviteter. Til slutt, andre funksjoner som GemUni Launchpad for IGOer og INOer; DAO Cabinet, Side Series vil bli utgitt i andre kvartal.

Med denne ambisiøse planen for 2022 ønsker GemUni å samarbeide med spillstudioer, globale ambassadører og artister for å skape en desentralisert NFT-spillplattform på toppnivå.

IDO på GameFi, Red Kite og KrystalGO 19. januar 2022

19. januar vil GemUni gjennomføre sin første DEX-demo på tre lanseringsplattformer, GameFi, Red Kite og KrystalGO. Med en offentlig pris på $0,2 per token, har GemUni antydet at prosjektet har en verdi på $20 millioner i IDO.

GemUni kan skryte av et imponerende lederteam, som inkluderer administrerende direktør og grunnlegger Cassie Nguyen – Silicon Valley’s 2019 Startup World Cup Champion. Det rådgivende styret for prosjektet ledes av Peter Vesterbacka – den tidligere mektige ørnen til Rovio Entertainment (Angry Birds Games).

Cassie Nguyen, administrerende direktør og grunnlegger av GemUni, sier teamet hennes jobber dag og natt for å bygge bro mellom spill og den nye Play-to-Earn-modellen for å skape et økosystem for 3,2 milliarder spillere og studioer rundt om i verden.

“Aldri før har vi sett hypen rundt denne kombinasjonen av spill og kryptoøkonomi,” uttalte hun, “Vi er stolte over å være den første Play-to-Earn-plattformen som opplever alles favorittspill. Nå kan alle nyte morsomme og enkle spill på sin egen tid, mens de tjener virkelig verdi.”

GemUni streber etter å bli den ‘desentraliserte dampen’ til NFT Games Play to Earn – den ultimate destinasjonen for ekstraordinære GameFi-opplevelser. Følg GemUni for oppdateringer om prosjektets IDO 19. januar på GameFi, Red Kite og KrystalGO.

Følg GemUni:

Nettsted: https://www.gemuni.io

Twitter: https://twitter.com/gemuniofficial

Telegram-fellesskap: https://t.me/GemUnicommunity

Discord: https://discord.gg/PnX6qgFvMW

Tiktok: https://www.tiktok.com/@gemuniofficial

YouTube: https://www.youtube.com/c/GemUniOfficial

Mediekontakt:

E-post: [email protected]


Dette er en pressemelding. Lesere bør utvise due diligence før de foretar seg noen handlinger i forbindelse med arrangøren, noen av dens tilknyttede selskaper eller tjenestene. Bitcoin.com er ikke ansvarlig, direkte eller indirekte, for noen skade eller tap forårsaket eller påstått å være forårsaket av eller i forbindelse med bruk av eller tillit til innhold, varer eller tjenester nevnt i pressemeldingen.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *