Icon Foundation lanserer et prosjekt på 200 millioner dollar…

ICON Foundation har annonsert at de vil tildele et insentivfond på 200 ICX-tokens. Fondet er for tiden verdsatt til omtrent 200 millioner dollar i skrivende stund, og er ment å forbedre interoperabiliteten.

ICON Foundation står bak utviklingen av ICON Network. Det er også den største offentlige komplekskjeden i Sør-Korea.

200 millioner dollar fond for ICON . Foundation

ICON Foundation bemerker at dette nye fondet vil stimulere ICON-fellesskapet. Fondet vil også styrke og presse partnerne som jobber med plattformen til å ta i bruk Blockchain Transfer Protocol (BTP) støttet av ICON Foundation. Organisasjonen søker å tiltrekke utviklere fra andre nettverk for å bruke de BTP-aktiverte tverrkjedekommunikasjonsmulighetene.

Programmet søker å distribuere maksimalt 200 millioner ICX-tokens innen fem år. Tokenene vil komme fra ICX sin dedikerte reservetildeling under token-salget i 2017.

Fra dette fondet vil en betydelig del gå til utvikling av høykvalitets use cases for teknologien. En annen del som vil stimulere den langsiktige adopsjonen av BTP-programmet og dets integrering i samfunnet.

Protokollintegrasjon mellom flere blokkjeder har allerede begynt. Noen av blokkjedene som allerede er integrert med BTP inkluderer Binance Smart Chain, Polkadot, Kusama, Moonriver, Astar Network, Acala, Harmony og Edgeware.

Fokus på interoperabilitet

I kunngjøringen indikerte stiftelsen at dette vil være det første blokkjedefondet som fokuserer 100 % på interoperabilitet. Grunnleggeren av ICON-prosjektet, Min Kim, uttalte at målet ikke var å skape flere skiller mellom utviklere, men å skape muligheter for å jobbe sammen innenfor andre lags sektor.

En annen administrerende direktør ved ICON som også kommenterte dette fondet var Chief Strategy Officer, Scott Smiley, som uttalte at å fremme adopsjon ikke bare handler om å fremme sikkerhet og desentralisering.

“Vi er sikre på at når brukere og utviklere samhandler med BTP, vil de innse verdien av en unik ikke-kjedet, skalerbar og sikker protokoll. Dette insentivfondet vil gi markedet “pushet” det trenger for å begynne å ta i bruk snøballer.”

Dette er ikke den eneste store utviklingen for ICON. Stiftelsen avduket nylig ICON 2.0, som søker å tilby et bredt spekter av funksjonalitet, inkludert støtte for smarte Java-kontrakter, levering av oppdaterte tokens og oppgradering av den underliggende blokkjedemotoren.

Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Denne kryptonyheten er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *