Ordføreren i Rio de Janeiro investerer 1 %…Bitcoin-adopsjon fortsetter å øke globalt. Det siste landet som har satt søkelyset på kryptorelaterte saker er Brasil, etter at borgermesteren i Rio de Janeiro annonserte planer om å allokere 1% av byens reserver til bitcoin.

Ordføreren, Eduardo Paes, vil slutte seg til byer som Miami i USA som også investerer i kryptoaktiva for å øke byens inntekter.

Brasiliansk ordfører presser på for adopsjon av kryptovaluta

En lokal rapport uttalte at Pace la planer om å gjøre byen om til et stort kryptovaluta-knutepunkt. Under denne ukens Rio Innovation Week bemerket ordføreren at fortsatt bruk av digitale eiendeler ville gjøre byen til en “Rio-krypto.”

Pace talte på en sesjon som inkluderte Miamis ordfører, Francis Suarez. Suarez er en kjent bitcoin-okse og har annonsert at han vil motta sin første lønn som ordfører i bitcoin. Miami har også lansert MiamiCoin, byens valuta som byen vil lansere Bitcoin Yield-programmet med for byens innbyggere. Dermed kan Paces beslutning følge i fotsporene til pro-Bitcoin-ordføreren.

“Vi vil lansere Crypto Rio og investere 1% av statskassen i kryptovaluta. Regjeringen har en rolle å spille,” sa Pace. Ordføreren la til at staten ønsker å frita selskaper i kryptovalutasektoren fra å betale skatt for å tiltrekke seg slike selskaper.

Pedro Paulo, finansminister i Rio de Janeiro, deltok også i paneldiskusjonene, og uttalte at byen ønsker å gi 10 % rabatt på eiendomsskatt i Brasil. Denne rabatten gjelder eiendomsskatt betalt med Bitcoin. Paolo bemerket imidlertid behovet for å vedta et juridisk rammeverk for å gjøre dette mulig.

Reguleringsramme for kryptovaluta i Brasil

Det kryptoregulerende landskapet i Brasil er veldig imøtekommende. Landet var ute etter å iverksette tiltak som ville øke bruken av kryptovalutaer.

Landets føderale representant, Luisao Goulart, har allerede foreslått et lovforslag som ser ut til å legalisere kryptovalutaer for betalinger. Goulart foreslo dette lovforslaget i november, med kryptovaluta som ønsket å gjelde både privat og offentlig sektor.

I desember kunngjorde et av Brasils ledende betalingsselskap for kryptovaluta, Mercado Pago, lanseringen av en funksjon som ville tillate brasilianere å kjøpe, selge og holde kryptovaluta. Noen av de ledende kryptovalutaene vil være tilgjengelige for brasilianere under dette alternativet.

Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Denne kryptonyheten er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *