Stacks blockchain dukker opp som toppen…

Stacks blockchain, som står bak STX-tokenet, gjør store fremskritt, noe som fremgår av ulike beregninger på nettverket. Blokkjeden gikk nylig inn i sitt første jubileum, og målet med opprettelsen var å gjøre Bitcoin-nettverket programmerbart.

Stacks blockchain-nettverket nådde nylig mer enn 350 millioner API-forespørsler per måned og 40 000 Hiro, utviklingsverktøyet som brukes av Stacks blockchain for å bygge applikasjoner på Bitcoin-nettverket. De smarte kontraktene har også nådd 2500 nivåer.

STX er det største prosjektet på Bitcoin

En fersk rapport fra Electric Capital uttalte at Stacks var det største prosjektet på Bitcoin-nettverket. Electric Capital er et risikokapitalfirma som driver med kryptovaluta og finansteknologi.

Mer enn 11 000 brukere på Stacks-nettverket har tjent mer enn 100 BTC i form av månedlige belønninger. Dette er hovedsakelig fordi nettverket bruker Proof of Transfer (PoX) konsensus. Gruvearbeidere byr på Bitcoin på nettverket for å verifisere transaksjoner og utføre smarte kontrakter. Bitcoin brukes også til å utvinne nye blokker på Stacks-blokkjeden og generere STX-tokens som belønning.

I tillegg sendes bud gitt med Bitcoin til STX-tokenholdere som belønninger. Disse operatørene blir belønnet for å utføre ulike funksjoner, for eksempel å kjøre noder på nettverket. Til dags dato har mer enn 50 millioner dollar i Bitcoin blitt tilbudt i belønninger. Den totale nettoverdien (TVL) på nettverket er for tiden over 1 milliard dollar.

STX betaler DeFi med Bitcoin

Rapporten la også til at desentralisert finans (DeFi) har utviklet seg på Bitcoin-nettverket gjennom Stacks-blokkjeden. Utviklingen på nettverket inkluderte lanseringen av Encapsulated Bitcoin (xBTC).

Andre DeFi-prosjekter som også har lansert inkluderer Bitcoin gjennom STX Arkadiko, en låne- og utlånsprotokoll. Desentraliserte bytteavtaler har også blitt lansert på Bitcoin Lightning Network for å gjøre det mulig for brukere å utveksle STX-tokens for Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Et av de mest kjente prosjektene lansert på Stacks-blokkjeden er Miami Coin, en privat kryptovaluta for byen Miami. New York City-valutaen ble også lansert.

Stacks Foundation-sjef Brittany Laughlin kommenterte Stacks blockchains gevinster: “Stacks-fellesskapet har demonstrert det utrolige potensialet til Bitcoin smarte kontrakter, fra DeFi til NFT-er, byvalutaer til veldedige innsats, mobil identitet til ny infrastruktur, alt det på ett år. Teknologi. og ressurser er alle her. Hva som skjer videre er diktert av visjonære byggherrer.”

Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Denne kryptonyheten er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *