Verdens første profesjonelle…

Etter BaaS-tjenesteplattformen og DotWallet for Developers-plattformen, har Boquan Hash lansert en annen innovativ blokkjedeapplikasjon – “ForeverRealm”! Blokkjedeteknologi brukes til å styrke kulturindustrien og løse smertepunkter i utviklingen. Med mål om å bygge et rettferdig og transparent kulturelt industrielt økosystem som oppmuntrer til å skape originalt innhold av høy kvalitet, kan ForeverRealm fremme utviklingen av kulturindustrien.

ForeverRealm eies av Boquan Hash, en egenutviklet digital produkthandelsplattform drevet av blockchain-teknologi. Det er fast forpliktet til å avvikle virksomheten til digitale produkter i samsvar med loven. Brukere kan nyte, kjøpe, lage, selge og administrere alle slags digitale produkter på plattformen. Den fremhever verdien av fysiske varer og digitale produkter, og oppfordrer skapere til å lage flere og flere flotte verk med originalt innhold. På denne måten kan de gjøre sin unike smak og innsikt om til rike belønninger.

PGC Digital Products Platform

Hos ForeverRealm kan skapere raskt lage originale blokkjedeprodukter i den kulturelle sfæren gratis. Enten det er malerier, musikk eller håndverk, kan de lastes opp til ForeverRealm for å bli preget til digitale NFT-produkter, som kan handles og overføres for å øke likviditeten og industriell verdi av kulturprodukter.

ForeverRealm legger stor vekt på innhold av høy kvalitet og inntar PGC-posisjonen innen innholdsmarkedsføring. Moderat kontrollerte inngangsbarrierer. Innholdsskapere bør sjekke og vurdere innholdet de lager først før de publiseres. I mellomtiden tilbyr plattformen 24/7 kundeservice for å hjelpe skapere med å komme raskt i gang.

For kreatører på toppnivå har plattformen også laget en anbefalingsmekanisme for å gi mer eksponering og trafikk til virksomheten deres med innhold av høy kvalitet, og dermed danne en god kreativ atmosfære i plattformen.

Utsøkt design møter moderne estetikk

Som et innovativt produkt i den digitale økonomiens tidsalder møter brukergrensesnittdesignet til ForeverRealm moderne estetikk, fordi det er kult, elegant og moderne.

Ved å introdusere svart som bakgrunnsfarge ser appen mer moderne ut. Samtidig tar den også i bruk et kantløst design som tilpasser seg fullskjermsmobiltelefoner, noe som gjør utseendet lettere og jevnere.

Når det gjelder produktvisning, tar den i bruk 3D-omvendt ramme slik at bildet fritt kan roteres til venstre og høyre 360 ​​grader, noe som ser mer klart, omfattende og attraktivt ut.

En verden for alltid på mobil

Ny oppgradering av merkeprotokoll

Den egenutviklede Boquan Hash-merkeprotokollen har blitt oppgradert nok en gang for å støtte NFT-løsningen! Drevet av den nye Badge-protokollen, har ForeverRealm egenskapene til NFT og fordelene til en offentlig blockchain BSV. I mellomtiden kan den innovative atombytteteknologien bedre beskytte rettighetene og interessene til begge parter i transaksjonen.

Veiledning til kjede på mobiltelefon

Innovativ “atomic swaps”-teknologi

Drevet av “atomic swaps”-teknologien i Badge Protocol, etablerer ForeverRealm en direkte peer-to-peer-forbindelse mellom de to partene i transaksjonen. Kjøpere kan få de digitale produktene rett etter betaling, uten å vente på at opphavsmannen skal levere. Mens skaperne også kan få tilsvarende inntekter umiddelbart. Som et resultat er rettighetene til både skapere og kjøpere effektivt beskyttet.

Bygget på BSV offentlige blokkjede

NFT er et ikke-fungibelt token støttet av blockchain-kryptografiteknologi. Fordi det er sjeldent, udelelig, unikt og uforanderlig, kan det garantere at hvert kulturprodukt er unikt og ikke kan gjentas. Dette sikrer at de digitale produktene på ForeverRealm er autentiske gjennom hele livssyklusen når de opprettes, kjøpes, samles inn og brukes. Derfor kan også markedsverdien til digitale kulturprodukter garanteres.

Siden den er bygget på den offentlige blokkjeden BSV, har ForeverRealm to fordeler. Den første er den lave gruveavgiften, som er mindre enn $0,01 per transaksjon. Sammenlignet med sine konkurrenter bygget på andre blokkjeder som krever minst titalls dollar, har ForeverRealm en fordel i dette aspektet. Den andre er desentralisert verifisering. Mottakeren kan uavhengig bekrefte lovligheten og beløpet til transaksjonen uten hjelp fra plattformen eller tredjepartsbyrå.

Uansett om du er profesjonell eller amatør;

Det spiller ingen rolle om du er maler, fotograf eller håndverker…

Vår nye digitale produkttjenesteplattform er her for deg!

Hver ny bruker kan lage 1 NFT-element gratis!

Ny på Bitcoin? Sjekk ut CoinGeeks Bitcoin for nybegynnere Seksjon, The Ultimate Resource Guide for å lære mer om Bitcoin – som forestilt av Satoshi Nakamoto – og blokkjeden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *