Crypto.com-brukere har blitt rapportert å miste…

Mandag 11. januar suspenderte den populære kryptovalutabørsen Crypto.com alle innskudd og uttak, med henvisning til noen “uautorisert aktivitet” som fant sted på noen kontoer. Den har imidlertid gjenopprettet noen kontoer og uttakstjenester som indikerer at kontoene er trygge.

Flere brukere har klaget på sosiale medier over at deres beholdning av digitale eiendeler verdt titusenvis av dollar har forsvunnet fra børsen. Selv om Crypto.com hevder at kontoene er sikre, bemerker blokkjedesikkerhets- og dataanalysefirmaet Peckshield at børsen tapte 15 millioner dollar, eller minst 4600 ETH, i det nylige hacket.

Pengene ble angivelig overført ved hjelp av Tornado Cash som gjør det vanskelig å spore. Tekniske problemer på kryptovalutabørser har vært ganske vanlig i det siste. Under høy etterspørsel opplevde noen kryptovalutabørser store avbrudd.

Crypto.com er en av de mest populære handelsplattformene i USA og betjener mer enn 10 millioner kunder. Vi ønsker mer klarhet fra Crypto.com om dette.

Crypto.com signerer avtale med Australian Football League

I andre nyheter har Crypto.com også klart å inngå en avtale med Australian Football League hvor det vil bli den “offisielle kryptobørsen og den offisielle kryptoutvekslingsplattformen for AFL og AFLW” sammen med å skaffe navnerettigheter til å spille inn anmeldelser. Når vi snakker om denne utviklingen, sa AFLs administrerende direktør for kunder og kommersielle Kayleigh Rogers:

“Crypto.com har inngått samarbeid med en rekke eliteidrettsikoner rundt om i verden, og det australske fotballforbundet er stolte av å være den første australske sportsligaen og elitekonkurransen for kvinner globalt som jobber sammen med en organisasjon som deler vår lidenskap for avansement i fremtiden av elitesport og teknologi.”

Børsen brukte store penger på å sponse idrettslag. En av dens største sponsorater nylig var å sikre navnerettighetene til Staples Center i Los Angeles og gi det nytt navn til Crypto.com Arena.

Crypto.com-innlegget dukket opp etter å ha tapt $15 millioner eller minst 4600 ETH for første gang på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *