Den thailandske regjeringen er distrahert…

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Før nå har noen land satt noen kryptoskatter for transaksjoner på kryptoaktiva innenfor deres jurisdiksjon. Thailand er et av landene som foreslår noen skatteplaner.

Når det nye året begynner, setter Thailands inntektsdepartement på plass tiltak for å implementere sine skatteplaner for januar for kryptovalutahandlere. Steget er å gi mer informativ informasjon om skatten på kryptorelaterte aktiviteter.

Ifølge daglig leder for inntektsdivisjonen vil denne måneden markere fullføringen av kriteriene for skatteberegninger som vil være på profitt fra handel med kryptovaluta. Uttalelsens uttalelse kom en uke etter at hun avslørte regjeringens planer om å skattlegge gruvearbeidere og kjøpmenn samtidig som kapitalskatten økes med 15 %.

Total markedsverdi for kryptovaluta faller under $2 billioner | Kilde: TradingView.com

En artikkel i Bangkok Post på tirsdag rapporterte instruksjoner fra Prayut Chan-o-cha, den thailandske statsministeren, til skattedepartementet. Han ba avdelingen analysere problemet og utarbeide skatteplaner for investorer og offentligheten som helhet.

Relatert lesing | Gary Vaynerchuk sier:

Etter instruks fra statsministeren involverte avdelingen Bank of Thailand i en diskusjon. Talk er også landets børs og Securities and Exchange Commission.

Kryptovaluta-investorer reagerer på skatteplan

Thai Digital Asset Association, mens de søkte avklaringer, kontaktet inntektsavdelingen søndag.

Lokale medier rapporterte at foreningen søker å lære mer om kildeskatt og kapitalgevinster. Suppakrit Boonsat, president i foreningen, uttalte at mange kryptoinvestorer godtar skatt. Men deres bekymring er å ta skritt som kan bryte inntektskoden.

Noen handelsmenn er bekymret for potensialet for at skatter eller bøter kan bli pålagt handler og fortjeneste i tidligere år.

Ifølge en talskvinne for regjeringen utgjør ikke myndighetene noen hindring for industriell utvikling og innovasjon, inkludert finansteknologi. Hun advarte imidlertid om at hastverket med å akseptere handel med kryptovaluta uten en helhetlig forståelse kan føre til en kryptokrise.

Thailand har til hensikt å pålegge sine nye skatter kun på fortjenesten til gruvearbeidere og kjøpmenn. I tillegg er det unntak fra digital aktivautveksling i landet. Med de største datterselskapene til kommersielle banker og milliardær forretningsmagnater.

Relatert lesing | Januar viser seg å være turbulent for investorer, men NFT og GameFi ser ut til å spise godt

I følge de siste innskuddskravene vil de som ikke overholder regelen være tunge. I tillegg ga de noen advarsler til enkeltselskaper og forretningsbanker angående adopsjon av landets digitale eiendeler som grunnlag gjennom bevegelsesalternativer.

I desember, med dette trekket, nevnte Bank of Thailand sin plan for å sette i verk tiltak for å regulere kryptovalutrelaterte aktiviteter. Forskriften, markert som «røde linjer», vil dekke både selskaper og enkeltpersoner i kryptoindustrien.

Utvalgt bilde av Pixabay, diagram av TradingView.com

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *