Ethereum-gassavgift-tokens er dårligere …

Uten noen tegn på at gassavgifter på Ethereum er mindre smertefulle for brukerne, forblir avgifter et hett tema, en drivkraft og medvind for såkalte Layer-1-konkurrenter som Solana og Avalanche, som begge har ofte lavere avgifter.

Med Ethereum-gassavgiften som forårsaker frustrasjon blant brukerne, er det kanskje ikke overraskende at noen prøver å tjene penger på følelsene. Det er nå i hvert fall et par tokens som har fått unektelig mye oppmerksomhet fra deler av bransjen.

gass ​​redusert med 94 %

GAS-tokenet ble lansert 29. desember og kan kreves av Ethereum-brukere som har brukt en betydelig mengde gassavgifter tidligere. Lansert av Gas DAO, er formålet med tokenet, ifølge DAO-nettstedet, “å gi strategisk innsikt og stemme til nettverkets mest aktive brukere.”

Den “strategiske innsikten” kommer fra meningsmålinger utført blant token-innehavere.

“Gas DAO undersøker Ethereum-brukere på vegne av protokollene, og utnytter den mest mangfoldige brukerbasen på Ethereum for å generere handlingsdyktig innsikt i protokollene. Svar kan verifiseres på en kryptert måte,” heter det på nettstedet.

Men hvis GAS-koden var ment å gi en viss lettelse til erfarne gassbetalere, har den så langt ikke klart å gjøre det. Markedsprisen på GAS-tokenet falt 75 % på åpningsdagen og har så langt mistet 94 % av den opprinnelige verdien. Den totale markedsverdien er nå under 10 millioner dollar.

Den andre sjansen til å sette et symbol på frustrerte gassbetalere kommer fra de utmerkede, veldig nyttige og enkle nettstedsavgiftsbyggerne. Nettstedet viser de totale gassavgiftene brukt av en tilkoblet Ethereum-lommebok, en traumatisk opplevelse for noen besøkende, og en sterk påminnelse om hvor mye brukere bruker på Ethereum.

WTF Har du kontrakt?

Teamet ansvarlig for gebyrene har utstedt. tf er nå, kanskje ikke overraskende, en versjon merket med det passende symbolet WTF. Det er det imidlertid ifølge Veteris Karapetsa, grunnlegger av wallet tracker Innebygging av tweet, noen ting å se etter. Som Karapetsas forklarer i en serie med Tweets, fordringshavere må foreta to transaksjoner for å kreve tokens – den første for å “låse opp” tokenet, i praksis betale et gebyr til utstedere, og en andre transaksjon for å faktisk kreve tokens.

I følge Karapetsas sender “åpningsfunksjonen” 0,01 ETH til WTF-teamet hver gang det blir anropt.

“Det kule her er at hvis du bruker en henvisning, sender du faktisk en del av den [of it] Til referenten!!! Det er Ponzi,” tvitret Karapetsas. “Og da må du fortsatt sende inn en annen transaksjon for å kreve tokens og ‘NFT’ [Karapetsas’ quotes].

Henvisningsordningen er redegjort for i denne kvitring av Louis Tog utvikler og analytiker i Messari.

Jobber kommer eksportører til gode

Så rart som kravoppsettet med to transaksjoner kan virke, ifølge Karapetsas, er det flere funksjoner som er skjevt til fordel for teamet bak.

“Hver gang du overfører et token, betaler du en prosentandel til WTF-teamet. Ja, du hørte det riktig. De får en del av hver overføring/bytte som skjer,” tvitret Karapetsas.

I følge dataene om kjeden genererte åpningsposten alene til WTF-teamet en imponerende mengde ETH 200 ($652 000) på bare noen få dager. Når det gjelder overføringsgebyret på hver overføring, som reduseres med 4 % i henhold til den smarte kontrakten, så langt har utviklerne mottatt 4 098 132 WTF som er rundt $143 000.

Som Karapetsas forklarer, airdrops, eller de smarte kontraktene som styrer det, gjør ingen direkte skade, og stjeler ikke noe, man kan til og med beskrive oppsettet som et feil spill, og hvis Ethereum-gassavgiftene er høye, håndterer fordringshavere risikoen for å tape airdrops.» Gratis penger.

WTF-tokenet har falt nesten 88% siden lanseringen og har en total markedsverdi på mindre enn $5 millioner.

Ponzis anklager dukket først opp på CryptoSlate.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoSlate. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *