Kryptoinfluenseren er frustrert over…

Den populære krypto-påvirkeren Pranksy har klaget på en vaskeliste med tekniske feil som han sier for øyeblikket ødelegger OpenSea NFT-markedet.

NFT-investor, samler og grunnlegger av NFT-abonnementstjenesten NFTBoxes.io har ikke vært en fan av NFT Gallery siden siste oppdatering. Ifølge den store NFT-samleren er galleriet praktisk talt «ubrukelig» og har eksistert i mer enn en uke.

sa Branki inn kvitring Den 15. januar «fortsetter 30 000 #NFT å forsvinne og kommer så tilbake automatisk, ingen ny visning av #NFT-ankomster, det å gjemme seg er et problem, hva skjedde?»

Klagen oppfordret andre brukere til å liste opp sine tekniske problemer med NFT Gallery, mens andre benyttet anledningen til å vise frem LooksRare, et oppstartsgalleri som startet et vampyrangrep på industrilederen.

OpenSea sikrer ytterligere finansiering

4. januar kunngjorde OpenSea-grunnlegger og administrerende direktør Devin Finzer at selskapet hadde fullført en serie C-finansieringsrunde som samlet inn ytterligere 300 millioner dollar.

Som Finzer forklarte den gang, var de ekstra pengene øremerket produktutvikling, ansettelse, samfunnsinvesteringer og forbedring av nettstedets ytelse og stabilitet.

“Vi utvider aktivt vår innsats på tvers av kundestøtte, tillit, sikkerhet og stabilitet og integritet på nettstedet,” skrev Finzer. “Vi har allerede utvidet våre kundestøtte-, tillits- og sikkerhetsteam til mer enn 60 personer, og vi forventer å doble det teamet innen utgangen av dette året.”

Mens det raskt voksende teamet av kundestøtte og tillit utvilsomt vil være velkommen til OpenSea-brukere med åpne billetter, gir det en viss tro på ideen om at det eksisterende teamet kan bli overveldet.

Nyere data fra Dune Analytics viser at salgsvolumet i OpenSea er satt til Slo rekorder denne måneden. Selv om dette kan indikere at galleriet er mer effektivt enn dets kritikere antyder, kan den økte størrelsen være skyld i problemene brukerne opplever.

Når vampyrer angriper

Mens OpenSea har kjempet mot økende etterspørsel og kritikk fra influencer-brukeren Pranksy, utgjør et vampyrangrep fra LooksRare en ny trussel mot selskapet.

LooksRare NFT ble lansert 10. januar og lovet 120 millioner dollar i LOOKS-tokens til brukere. Disse tokenene kan kreves av OpenSea-brukere som har gjort minst tre handler i markedet. Brukere på publiseringstidspunktet er disse tokenene verdt rundt $520 millioner, noe som gir en enorm belønning.

De første handelstallene på LooksRare har sett imponerende ut så langt, selv om noen nettsteder som DappRadar har uttrykt bekymring for vaske handel. Uansett ser kampen om NFT-markedets overlegenhet ut til å rase. Derfor presser OpenSea på for å fikse brukernes tekniske problemer så raskt som mulig.

Innlegget Crypto Influencer frustrert over den ‘ubrukelige’ OpenSea-feilstatusen dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *