Metavers Street, med base i Solana…

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Digitale eiendeler har opplevd en boom de siste årene med nye trender som DeFi, NFT-er og digitalt eierskap, som støtter en ny bølge av adopsjon drevet av institusjonell etterspørsel. Disse spillerne har omfavnet teknologien som de planlegger å bygge fremtidens Internett på, Metaverse.

I de kommende årene, ettersom yngre generasjoner arver rikdom og makt, vil enhver finans- og forretningssektor måtte være til stede i Metaverse. Dermed kan undervurdering av fordeler og muligheter tidligere belønne prosjekter og investorer som utvikler en forretningsstrategi rundt disse eiendelene.

Et nytt prosjekt kalt Metaverse Avenue har blitt opprettet og bygget på Solana for brukere å starte reisen sin i denne sektoren. Denne metaverse-plattformen for annonsering utnytter kraften til brukernes eller bedrifters NFT-er for å markedsføre produktene deres, personlige og bedriftsmerker i den digitale verden.

Lag din profil eller lei en eiendom på Metaverse

Metaverse Avenue har et sterkt team av mennesker med dyp kunnskap om å fremme og utvikle krypto- og blokkjedeprodukter. Totalt bestemte rundt 10 personer som forstår design, markedsføring og kryptoindustrien som helhet, å skape en unik måte å kombinere kraften til NFT-er med markedsføring.

Metaverse Avenue vil tillate brukere å kjøpe NFT-er og få en blokkering på prosjektets digitale reklametavler. I dette dokumentet kan enhver person eller bedrift laste opp informasjon og et bilde av seg selv eller på et varemerke. Reklametavlene vil bli dannet av et spesifisert antall blokker.

I følge prosjektets offisielle nettsted vil Metaverse Avenue bare prege 10 000 tokens. Disse digitale eiendelene vil være verdt 1 blokk på plattformen og vil være tilgjengelig for forhåndssalg 26. januar kl. 20:00 London-tid.

Investorer og interesserte kan delta i forhåndssalget via hvitelisten. Mer informasjon om dette kommende arrangementet finner du via sosiale medier Metaverse og deres Discord-kanal. De som melder seg på og får en av de begrensede plassene på hvitelisten får rabatt under forhåndssalget.

På det tidspunktet vil 1 Metaverse Avenue NFT være verdt 0,99 SOL. Etter arrangementet, under hovedsalget av prosjektet, vil 1 NFT bli verdsatt til 1,99 SOL som vil gi dem blokkstørrelse og plassering, som hver vil bli valgt tilfeldig og med sin individuelle størrelse.

Street Metaverse, hvordan få passiv inntekt på digital jord

Når disse hendelsene er fullført, vil NFT-ene bli oppført på en markedsplass, for eksempel Solanart.io eller Alpha.art. Hver eier vil imidlertid kunne bestemme kostnadene ved å leie en av annonseblokkene hans. Tilbud må angis på den offisielle Metaverse Avenue-nettsiden.

Dermed vil plattformen fungere som en garantist mellom en potensiell annonsør og eieren av en digital blokk. I følge prosjektets nettside vil leasingfunksjonaliteten aktiveres i april 2022 når plattformen går inn i en flerårig utviklingsfase med spennende nye funksjoner og muligheter.

Data fra Republic Real Estate, et av de største eiendomsbyråene i USA, viser at digitale land har hatt en avkastning på mer enn 10 ganger siden 2019. Den økende etterspørselen og de økonomiske mulighetene til å dra nytte av nye muligheter, som markedsføring og annonsering ved hjelp av Metaverse Avenue og lignende prosjekter, ser det ut til å forberede seg på å støtte mer takknemlighet for sektoren.

Foto: Pixabay

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *