Shyft Network utnevner Malcolm…

Tidligere BitMEX-sjef for samsvar Malcolm Wright Han vil overvåke utvidelsen av Veriscope, Shyfts FATF Travel Rule-løsning og interoperabilitetsverktøy for reiseregler, sammen med strategi og vekst for kommende kjerneprodukter for offentlige nettverk, inkludert enterprise DAO, NFTs og Shyft Network.

Blockchain-industriveteranen Malcolm Wright forlater BitMEX som Chief Compliance Officer for å bli med i Shyft Core, kjerneutviklingsteamet til Shyft Network ($SHFT). Malcolm, hvis erfaring spenner over tre tiår på tvers av strategi, teknologi, drift, risiko og compliance, vil bli med Shyft for å lede Veriscope samtidig som han fungerer som Chief Strategy Officer for globale regulatoriske og compliance-løsninger.

Han vil være ansvarlig for å utvide Veriscope, åpen kildekode-reiseregelprotokollen bygget på Shyft-nettverket, for å drive strategien og veksten til den kommende økosysteminfrastrukturen som inkluderer bedriftens DeFi-økosystem på tvers av en kjede av Shyft, Shyft DAO regulerings- og overholdelsesløsninger, og mer.

BitMEX til Shyft

Malcolm slutter seg til Shyft Network Core-teamet fra BitMEX, en av verdens ledende kryptoderivatbørser. Malcolm har vært medvirkende til globalt politikkarbeid og talsmann på vegne av det digitale aktivaøkosystemet og er grunnleggeren av InnoFi Advisory, et konsulentfirma som støtter innovasjon og vekst innen DeFi, DAOer og NFTs.

Malcolm er for tiden medformann for Anti-Money Laundering (AML) Working Group ved Global Digital Finance (GDF), det virtuelle aktiva bransjeorganet som støtter beslutningstakere med å utvikle støttende lovgivning for å hjelpe industrien i målet om å forstå og etterleve med regulering, og har vært medvirkende til å utvikle standardkrav For å dele åpne data som IVMS101.

Malcolm sa: «Jeg har lenge støttet Shyfts tilnærming til å løse FATF-reiseregelen som en som gir mindre friksjon for kryptobedriftskunder, samtidig som jeg opprettholder den fellesskapsdrevne desentraliserte ånden som underbygger Blockchain- og Crypto-industrien.

“Med DeFI, DAO-er og NFT-er som har nådd kritisk masse i løpet av de siste 12 månedene, leder Shyft an når det gjelder å møte de mange utfordringene til finanstjenestefirmaer og myndigheter som går utover reiseregler. Dette er i stor grad i tråd med mitt eget ønske om å tilby et grunnlag for styring som innovatører kan Ansvarlige mennesker bygge på dem for å designe slagkraftige, transformative og vellykkede løsninger.”

felles tro

Joseph Weinberg, medgründer av Shyft Network, sa: “I løpet av de siste tre årene har en gruppe fantastiske individer jobbet for å veilede politikk og utdanne regulatorer på tvers av feltet. Malcolm og jeg var blant mange i den gruppen som delte troen at desentralisering og bevaring av økosystemer er avgjørende betydning for dens grunnleggende suksess.

“Med Malcolm og policysiden til Shyft allerede i samarbeid, både i egenskap av BitMEX, og gjennom policyutvikling på tvers av regulatorer, var å bringe Malcolm til å lede denne neste fasen av institusjonell utvikling og vekst en 1+1=6 ligning.

“Vi begynte å jobbe med Shyft-nettverket og dets offentlige infrastruktur ut fra vår tro på at vi kan bruke åpne innovasjoner skapt fra økosystemet for å bygge bro mellom verdens tradisjonelle regulerings- og samsvarskrav og desentraliserte økonomier og identitet uten å erodere personvern, desentralisering og åpenhet.”

lederrolle

I denne rollen vil Malcolm få i oppgave å lede Veriscope-teamene innen Shyft Core og på tvers av alle VASP-er og reiseregler som bruker eller bidrar globalt til det offentlige nettverket, samtidig som han leder Open Governance-oppgavegruppen som er ansvarlig for å foreslå policyendringer på tvers av motpartsoperasjoner som er globalt til Veriscope. Av Shyft Network DAO.

Ved siden av dette vil Malcolm lede all regulatorisk og overholdelsesstrategi for Veriscopes kommende utvidelsessystemer som inkluderer globale lag over hele kjeden for Institutional Defi, NFT, DAO og mer.

Siden Shyft Network er et åpen kildekode-prosjekt, og dets åpen kildekode-infrastruktur er distribuert, vil Malcolms arbeid være fokusert på tvers av regulatorer, organisasjonene som for tiden slutter seg til Veriscope og Shyft DAO, og den fortsatte utviklingen av åpne standarder på tvers av kryptovaluta-økosystemet.

Malcolm vil få i oppgave å designe og dokumentere kritiske rammer og policykrav på tvers av Shyft Network-produkter og opprettholde sin allerede imponerende posisjon som en anerkjent tankeleder av Virtual Asset Service Providers (VASPs) og finansinstitusjoner.

På vegne av kjerneteamet, Shyft-fellesskapet, Veriscopes åpne nettverk av VASP-er og organisasjoner, og alle utviklere som bygger på toppen av Shyft-nettverket, er vi glade for å ønske Malcolm velkommen til fellesskapet

Om Shyft. Network

Shyft Network er en offentlig blokkjedeprotokoll designet for å samle og innpode tillit, validering og oppdagbarhet i data lagret på offentlige og private økosystemer og autoriserte og uautoriserte nettverk. Ved å forenkle broen på tvers av isolerte datasett, tillater Shyft at lag med kontekst kan legges på toppen av dataene, og til slutt forvandler rådataene til nyttig informasjon.

Etter at Shyft Network utnevnte Malcolm Wright til ny president for Veriscope, debuterte han på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *