Singapore forbyr krypteringstjeneste…

I et forsøk på å beskytte medlemmer av investeringspublikummet, har Monetary Authority of Singapore (MAS) forbudt all utendørsreklame for alle Kryptovaluta eller digitale betalingstokens (DPT) tjenesteleverandører.

Redusere feilinformasjon i krypterte annonser

Tiltaket for å forby kryptoannonser på offentlige steder for alle kryptotjenesteleverandører var avhengig av det faktum at mange av annonsene kunne redusere risikoen som ligger i å investere i det digitale valutaøkosystemet. Rådene er inkludert i den nylig publiserte “Guideline on Providing Digital Payment Token Services to the Public” som er rettet mot både lisensierte kryptotjenesteleverandører så vel som de i overgangsperioden.

Ifølge MAS, “DPT-leverandører bør handle med den forståelse at handel med DPT-er ikke er passende for allmennheten. Disse retningslinjene angir forventningene til MAS om at DPT-leverandører ikke skal markedsføre DPT-tjenester til allmennheten i Singapore.”

Offentlige annonseforbud er imidlertid ikke et generellt annonseforbud for kryptospillere som helhet. I følge MAS kan de som ønsker å legge ut annonser gjøre det via den dedikerte nettsiden eller via en hvilken som helst fungerende mobilapp de kontrollerer.

Flere land, mer kryptert annonsekampanje

Regulatorer og lovgivere over hele verden er ekstremt forsiktige med uredelige annonser eller de som reduserer risikoen for overeksponering for uregulerte og flyktige kryptoaktiva. Til slutt oversvømmet de anonyme utviklerne bak Floki Inu memecoin gatene i London og transportenheten med symbolske annonser, et trekk som trakk raskt kritikk fra en av byens frittalende lovgivere, Sian Berry.

Utenfor Storbritannia og Singapore har andre europeiske regulatorer, særlig franske annonsevakthunder, innført generelle forbud mot offentlig reklame for henholdsvis kryptovaluta-tjenesteleverandører. Selv om det ikke er en global affære ennå, er det en forventning om at flere regulatorer vil følge denne veien etter hvert som antallet svindel stiger i det begynnende økosystemet.

Bildekilde: shutterstock

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *