Sjeldne svarte diamanter fra verdensrommet vil…

sjelden Svarte diamanter fra dypet av det ytre univers vil bli auksjonert i løpet av de kommende månedene. Nettauksjonshuset Sotheby’s annonserte at kjøpere kan betale med kryptovaluta.

Perlen, kalt “The Enigma”, er en sjelden svart diamant som veier 555 karat. Han har vært i samme gruppe i over 20 år. Juvelen forventes å innbringe mellom 4,1 millioner og 6,8 millioner dollar på en auksjon holdt av Sotheby’s i Dubai.

Sjelden black diamond comeback-historie

Vakre og sjeldne svarte diamanter har en historie. I 2004 kåret Gemological Institute of America og Gübelin, et sveitsisk perlehus, det til den største og mest ekstravagante naturlige svarte diamanten i verden. To år senere, i 2006, ble den oppført som den største slipte diamanten i verden, ifølge Guinness World Records.

Sotheby’s sa at en naturlig svart diamant av denne størrelsen er ekstremt sjelden. “Dens opprinnelse er innhyllet i mystikk – det antas å ha sin opprinnelse fra et meteorittnedslag eller faktisk stammet fra en diamantbærende asteroide som kolliderte med jorden.”

Diamanten vises for første gang i Dubai mellom 17.-20. januar. Deretter drar han til Los Angeles hvor han kan sees fra 24.-26. januar. Deretter til London fra 2.-9. februar, med nettbud som starter i februar.

Diamanten har 55 fasetter og 555,55 karat diamanter. Designet er inspirert av den menneskelige hånden. Det er et symbol på den midtøsten palmen Kamsa. Det er ment å gi styrke og beskyttelse.

En historie med suksess med kryptovalutaer, NFT-er og metaversen

Sotheby’s er allerede involvert i en verden av kryptovalutaer, ikke-fungible tokens (NFT) og metaverser. Det var derfor ikke overraskende at det var en av de aksepterte betalingsmåtene på handelsgulvet for denne sjeldne og unike steinen i kryptoaktiva.

I fjor ble smykkemarkedslederen The Key 10138 Diamond – en annen sjelden skatt på 101 karat – kjøpt for rekordhøye 12,3 millioner dollar i kryptovaluta. Dette gjør steinen til den dyreste perlen kjøpt ved bruk av kryptografi. I hvert fall for nå.

I november 2021 solgte auksjonshuset to malerier av den mystiske kunstneren Banksy for rundt 3.100 ETH, eller rundt 10 millioner dollar til gjeldende priser. Sotheby’s er ikke det eneste auksjonshuset som aksepterer bud på ETH. Christie’s gjorde det samme i september 2021, og solgte sjeldne NFT-er.

Sothebys frieri til den digitale verden begynte i 2020, som et resultat av restriksjonene som ble pålagt av pandemien. Auksjonshuset gjorde seg til markedsleder ved å tilby en direktesendt auksjon i juni 2020. Arrangementet knyttet sammen New York, Hong Kong og London, og ble sett av et stort antall mennesker over hele verden samtidig.

Vil du diskutere denne sjeldne svarte diamanten eller noe annet? Bli med i Telegram-gruppen vår.

Innlegget Rare Black Diamond from Space dukket opp i en kryptovalutaauksjon for første gang på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *